Leden 2023 podle magických zrcadel: Rak utuží vztahy v rodině, Kozoroh osobnostně poroste

Leden 2023 podle magických zrcadel: Rak utuží vztahy v rodině, Kozoroh osobnostně poroste
Podívali jsme se do magických zrcadel, abychom zjistili, co přinese první měsíc v novém roce 2023. Magická zrcadla představují mocnou duchovní pomůcku, z které se předpovídala budoucnost od pradávna. Zjistěte, co čeká vaše znamení zvěrokruhu. 

Beran 

21. 3. –⁠ 20. 4.

Práce, práce, práce. To bude leden 2023 pro Berany. Jestliže jste měli pocit, že jste se v minulém roce nezastavili, tak teprve teď pochopíte, co to znamená nemít na nic čas. Do života vám totiž přijde několik nových příležitostí a vy nechcete žádnou odmítnout. Zkusit se má všechno, ovšem pamatujte, že je to váš život a vy můžete kdykoliv z čehokoliv odejít. 

Býk

21. 4. –⁠ 21. 5.

V lednu konečně najdete čas na své přátele. V posledních letech jste je dávali na poslední místo v žebříčku svých priorit, ovšem v lednu zjistíte, že občasná káva nebo procházka s dobrým kamarádem dokáže přinést důležitý pohled na určité aspekty vašeho života. Začnete si více vážit názoru ostatních a přestanete se tolik honit za kariérou a penězi. 

Blíženci

22. 5. –⁠ 21. 6.

V lednu se ujistíte, že v životě kráčíte správným směrem. Dlouho jste měli v určitých ohledech pochybnosti, ale ty odpadnou. Také se připravte na dobrodružství. Vyrazíte na hory nebo na výlet, kde si odpočinete hlavně psychicky. 

Rak

22. 6. –⁠ 22. 7.

V lednu utužíte vztahy v rodině. V prosinci a během svátků v roce 2022 jste si totiž uvědomili, jak moc svoji rodinu zanedbáváte. Budete si mnohem častěji dělat čas na své blízké. 

Lev 

23. 7. –⁠ 22. 8.

Převládal u vás v posledních měsících pocit, že nejste dost dobří, a vaše malé sebevědomí vám nedovolovalo odhalit své opravdové já. Nyní ale odhazujete všechny masky a zjišťujete, že vás vaše rodina opravdu miluje. 

Panna

23. 8. –⁠ 22. 9.

Vaše obvyklá sentimentální perspektiva bude v lednu zesílena, a proto budete mít tendenci stáhnout se do své ulity. V hlavě budete mít více myšlenek než obvykle. Připravte se na náročný měsíc. 

Váhy

23. 9. –⁠ 23. 10.

V lednu si uvědomíte, že to nejhorší už máte za sebou. Zatněte zuby a myslete hlavně sami na sebe. Přestaňte řešit ostatní. Vytrpěli jste si už dost a zasloužíte si být šťastní

Štír

24. 10. –⁠ 22. 11.

Pokud se cítíte zablokovaní, stísnění nebo kreativně rozptýlení, zaměřte svou pozornost na svoje bydlení. Tam se totiž cítíte bezpečně a dokážete se vrátit zpátky do psychické rovnováhy. Budete také přemýšlet, jak svůj domov vylepšit. Uvažujete o dlouhodobé investici. 

Střelec

23. 11. –⁠ 21. 12.

Co jste se během posledních pár měsíců naučili o vztazích? Nyní je ten čas, abyste zahodili staré vzorce chování a investovali energii a čas do lidí, kteří si to zaslouží, a hlavně to ocení. 

Kozoroh

22. 12. –⁠ 20. 1.

Zaměřte se na svůj domácí život a pečujte o okamžiky jasnosti, klidu a sounáležitosti. Leden pro vás bude ve znamení velkého osobnostního růstu a o poznání své duše, proto se potřebujete cítit v bezpečí. Nezačínejte zbytečně nic nového, spíše setrvávejte v tom, co již znáte a máte v tom jistotu. 

Vodnář

21. 1. –⁠ 20. 2.

Proč byste měli trávit čas s někým, kdo vás jen využívá? Zasloužíte si, aby vás někdo opečovával, doteď jste pouze jenom dávali, ale nic se vám nevracelo.

Ryby

21. 2. –⁠ 20. 3.

V lednu pečujte o svoje vnitřní nastavení, o to, jak vnímáme tento svět. Frustruje vás totiž, že jste se ocitli v zajetí reality někoho jiného. Je čas, abyste si realitu opět začali tvořit vy sami a podle svých představ. Objeví se také osoba, která se vám bude chtít dostat do života a zneužít vaší dobroty a štědrosti –⁠ mějte oči otevřené a držte si svůj bezpečný prostor kolem sebe. 

Zdroje článku: