Nejhorší znamení zvěrokruhu, která kdy můžete potkat

Nejhorší znamení zvěrokruhu, která kdy můžete potkat
Přestože ve valné většině lidí lze najít pozitivní i negativní vlastnosti, u některých převažují stinné stránky. Takoví lidé se nestydí vás začít ponižovat na veřejnosti, přestože vás vůbec neznají, pokud se trefíte do jejich špatného dne.

Podle astrologie se tito lidé rodí nejčastěji v těchto znameních. A věřte, že tato znamení v jejich krizových chvílích opravdu potkat nechcete.

Panna (23. srpna – 22. září)

Přiznejte si to, jste opravdu jedovatí, když lidi poučujete o tom, co by měli, nebo neměli dělat. Nezřídka se stává, že vaše přímočarost vaše přátele i cizí lidi doslova zničí. Pokud dojde na potyčku či hádku, nehledíte na city ostatních lidí. A pokud se stane, že vás daný člověk zraní, budete si to pamatovat až do konce vašeho života. A dotyčný může věřit, že se mu budete mstít dlouhou dobu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pro mnohé jste živoucí noční můrou. Pokud se špatně vyspíte, nedělá vám problém křičet na kohokoliv, kdo se kolem vás mihne. Stejně jako štír, kterého někdo před chvílí napadl a on nyní útočí na cokoliv, co se v jeho blízkosti pohne. A pokud vás někdo zradí, jeho osud je již předem zpečetěn, pouze to ještě nějakou dobu neví.

Ryby (19. února–20. března)

Pokud se cítíte smutně, nedělá vám problém přesunout své emoce na lidi ve vašem okolí. Pokud máte svůj den, urážíte všechny známé i neznámé lidi. Vaše nejhorší vlastnosti jsou žárlivost, vztek, agrese a násilí na ostatních lidech i na neživých objektech. A pokud jde o váš prospěch, nedělá vám problém lhát ostatním. Jste plni lsti a nezřídka také zrady, pokud se rozhodnete někomu se pomstít. Přitom nezáleží na tom, zda je dotyčný vinen, nebo ne.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud vám někdo nepadne do oka nebo si vás nějakým způsobem znepřátelí, má se na co těšit. Jste nejhorší ze všech lhářů a nedělá vám problém lámat lidem srdce, pokud se opravdu naštvete. Lidé se občas podiví, co ve vás je, pokud se rozohníte, jelikož vás znají jako někoho, kdo všechny ochrání před různým nebezpečím. Pokud dojde na konání pomsty, neohlížíte se na následky.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jakmile někoho zařadíte na svou černou listinu nepohodlných lidí, dotyčný má opravdu velký problém. Od doby svého zařazení pro něj začíná peklo. Nejprve ho začnete zesměšňovat, poté své chování budete stupňovat a nakonec se stane tím nejhorším člověkem ve městě. Někdy se začnete chovat lépe, aby si dotyčný myslel, že váš hněv již pominul. Následně ho potrestáte ještě více za jeho pošetilé očekávání. Nechcete dopustit, aby zopakoval svou chybu, a proto mu dáte celoživotní lekci.