Jaké typy Štírů ve svém životě potkáte minimálně 1x? Na některé z nich si dejte pozor

Jaké typy Štírů ve svém životě potkáte minimálně 1x? Na některé z nich si dejte pozor
Lidé Štíři jsou náladoví, mnohdy emočně jedovatí a kdykoliv Vás mohou pohoršit před celou veřejností. Tito lidé se narodili mezi 24. říjnem a 21. listopadem. Nicméně, ani tito lidé nejsou všichni stejní, v jednotlivých Štírech lze zaznamenat patřičné rozdíly. Jaké jsou typy Štírů si ukážeme dnes.

Duchovně zaměřený

Věříte, že náboženství a duchovno jsou pro Vás to nejdůležitější ve Vašem životě. Neustále hledáte řešení různých duchovních záhad, s největší pravděpodobností komunikujete s duchy a nezřídka se stane, že máte dar vidění budoucnosti. Čemu ostatní lidé nevěří, to Vy považujete za naprosto normální a za náplň svého života, který by byl bez duchovna prázdný. Neustále předsouváte svému okolí fakta, která dokazují přítomnost duchů v našem světě, poněvadž Vás štve, že lidé nevěří tomu, co se skutečně děje. 

Proti-špion

Jste neskutečně zruční v odvádění pozornosti od sebe samých. Pokud Vás někdo konfrontuje s cílem vytknout Vám všechny Vaše chyby, okamžitě od sebe odvedete pozornost k někomu jinému. To Vám opravdu jde, a sice mnohem lépe než komukoliv jinému.

Pokud se s Vámi někdo s přátelí, pravděpodobně toho o Vás bude vědět mnohem více než Vy o něm i o Vás samotných, každopádně jakmile někomu dovolíte se s Vámi přátelit, tento člověk bude pod Vaší ochranou. A pokud si svého přítele opravdu vážíte, ochráníte ho za každou cenu.

Emocionálně založený

Vy více než ostatní Štíři nedáváte najevo své pocity, přestože jste někdy až příliš přecitlivělí. Vaší cti se dotkne téměř cokoliv a nezáleží na tom, jestli se jedná o závažné téma nebo o nevinný vtípek Vašich známých, který jste nesprávně pochopili.

Pokud se Vás něco dotkne, neprojevíte svůj nesouhlas, ale zalezete pod kámen a v jeho stínu budete vyčkávat, dokud dotyčný neprojde okolo, abyste ho mohli bodnout v ten nejnevhodnější okamžik. Jste citlivější k chování ostatních lidí a snažíte se to opravdu dobře skrývat. To se Vám sice daří, ale pokud Vám někdo vadí dlouhodobě, Vaše schopnost dusit v sobě své pocity někdy selže.

Štíři ví, jak své přátele učinit zmatenými a při tom se škodolibě usmívají, Foto: stockfour / Shutterstock

Proměnlivý

O Vás všichni vědí, že jste proměnliví. A to hned z několika důvodů. Máte to jinak než ostatní lidé narozeni ve Vašem znamení, předstíráte svou citlivost, přestože ve skutečnosti žádná není.

Napřed naříkáte, pokud se blíží změna a Vy musíte být její součástí, ale v hloubi duše se připravujete na zmatek svých přátel, až změna nastane, a škodolibě se při tom usmíváte, protože víte, jak své přátele učinit zmatenými.

Milujete změny, poněvadž pouze změnami ve Vašem životě si můžete dokázat svou schopnost přizpůsobovat se novému prostředí a novým věcem. A potom jste na sebe hrdí.

Zdroj článku: