Výklad tarotových karet na víkend: Blíženci zvládnou všechny nesnáze a překážky, Váhy budou doslova v jednom kole

Výklad tarotových karet na víkend: Blíženci zvládnou všechny nesnáze a překážky, Váhy budou doslova v jednom kole
Co nám karty přinesou zajímavého na tento víkend? Užijeme si dny plné štěstí, zábavy a odpočinku nebo nás bude čekat nějaké trápení? Pojďme společně nahlédnout do tarotových karet a poodkrýt si naši budoucnost.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Dejte si pozor na osobu, která se o víkendu bude vyskytovat ve vaší blízkosti. Může se jednat o někoho vám blízkého, ale i zcela cizího člověka. Podle Rytíře mečů to však tato osoba s vámi vůbec nemyslí dobře. Bude se tvářit, že vám chce pomoci, ale opak je pravdou, raději se jí vyhněte!

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Udělejte si čas sami na sebe a zvažte, kam směřuje váš život a co od života vlastně chcete. Karta Měsíce je kartou, která vás zklidní a dodá vám hloubavou náladu. Zamyslete se také nad starými křivdami a zkuste lidem ve vašem okolí odpustit. Tím, že se na ně stále hněváte, trápíte i sami sebe.

Blíženec (21. 5. – 21. 6.)

Všechny nesnáze a překážky hravě zvládnete, jelikož nad vámi bdí karta Dvojka disků. Nebojte se podstoupit i menší riziko, stojí to za to a úspěch se velmi rychle dostaví. Buďte otevřeni všem změnám a využijte je ve svůj prospěch.

Rak (22. 6. – 23. 7.)

Karta Milenců vám přinese víkend plný něhy a vzájemného poznávání. V partnerském životě si buďte rovni a udělejte si čas na sebe. Zajděte si do kina, na večeři nebo na procházku. Podnikněte cokoli, co spolu rádi děláte. Buďte zamilovaní... Do svého partnera nebo klidně i do sebe a hýčkejte se! Zasloužíte si to!

Lev (24. 7. – 23. 8.)

Stereotyp? Každý den to samé? Změňte to! Karta Osmička pohárů vám dodá sílu i energii pohnout se svým osudem. Pokud jste s něčím nespokojení, tak jen vy sami s tím můžete také něco udělat. Tak jak se rozhodnete?

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Víkendové plány vám pravděpodobně nevyjdou tak, jak jste si představovali. Karta Desítka mečů symbolizuje zkázu. Tarot vás již předem varuje, a tak si s předstihem můžete připravit nějakou záložní variantu plánu. Zjistíte, že improvizace je nesmírně osvobozující. A navíc vás už v budoucnu nic moc nepřekvapí.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Kolo štěstí vás uvede do pohybu a nenechá vás si v klidu odpočinout. Přizpůsobte se svému osudu a buďte pohybliví. Věnujte se nějaké aktivitě nebo se pusťte do dlouho odkládaného projektu. Vše vám půjde pěkně od ruky. Celý víkend budete doslova v jednom kole, ale nebojte se, vše vás bude bavit.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Co takhle uspořádat oslavu? Čtyřka holí je kartou radosti a oslav. Vždy se přece najde důvod k tomu, abyste se sešli se svými přáteli. Zimní posezení s cukrovím a svařákem? Společná projížďka lodí? Neseďte doma a podnikněte něco spontánního a zajímavého. Vždyť v době adventu se toho dát tolik zažít!

partnerská láska, zdroj: fizkes / Shutterstock

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vše, co vás v týdnu tížilo, se s nadcházejícím víkendem rozplyne. Osmička mečů vám přináší úlevu. Soustředit byste se měli zejména na partnerský život, uspořádejte si myšlenky a uvědomte si, co od svého vztahu vlastně chcete.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Co vám říká vaše vnitřní já? Poslouchejte svůj hlas a intuici a vše tomu o víkendu podřiďte. Vaší dominantní kartou je karta Poustevníka, proto se snažte najít sami sebe, abyste mohli být spokojení i se svým okolím.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Odvaha vám chybět rozhodně nebude! Pokud budete zbytečně váhat, mohli byste později litovat. Sedmička holí vám radí, abyste definitivně rozlouskli všechny vaše problémy, a užili si tak klidný víkend. Tak již nic neodkládejte, vše potřebné udělejte v sobotu dopoledne a pak už jen odpočívejte!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Zlo a závist... Karta Ďábla vždy značí, že si máte ve svém životě dát pozor na hmotné věci, ale zároveň i na lidi ve svém okolí. Buďte tedy obezřetní a dávejte si pozor na to, s kým mluvíte.

Zdroj článku:
  • Autorský text