Která znamení doufají, že změní své partnery?

Která znamení doufají, že změní své partnery?
Chtíč změnit svého partnera k obrazu svému nepatří k těm nejpozitivnějším vlastnostem. Pokud s někým vstoupíme do vztahu, měli bychom dotyčného člověka respektovat takového, jaký je, nebo se s ním rozejít, pokud nám nevyhovuje. Následující znamení zvěrokruhu však toto zjevně nechápou a snaží se své partnery soustavně změnit. Patříte mezi ně?

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte o sobě opravdu vysoké mínění a požadujete, aby ho o vás měl také váš partner. Jste nešťastní zejména ve vztazích, kde chybí důvěra obou partnerů, ale také si nepřejete, aby na vás váš partner hledal chyby. Jakmile se tak stane, snažíte se ho změnit k obrazu svému, a to i za předpokladu značného nepohodlí ze strany vaší lásky. A jak se má chovat partner vašich snů? Musí k vám vzhlížet jako ke vzoru a snažit se být jako vy. Musí věřit, že změna jeho chování je součástí vaší lásky. Neuvědomujete si, že krása vašeho partnera je, že se chová zcela odlišně než vy.

Rak (22. června – 22. července)

Také vy se snažíte svého partnera soustavně změnit k obrazu svému, přestože váš partner s tím nemusí souhlasit (a ve většině procentech případů ani nesouhlasí). Vaše heslo je „proč být sám/sama sebou, když můžu být ještě lepší“ a všichni vědí, že to myslíte opravdu dobře, ale nemůžete svého partnera nutit nebýt sám sebou a změnit se podle toho, co je pro vás správné. Neustále svého partnera kritizujete a vyčítáte mu, že se nechová dobře. Radíte mu, že by se měl chovat lépe a začít se sebou něco dělat. Radíte mu, co má dělat, aniž by vás požádal o radu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Máte to v sobě. Rádi ovládáte lidi a nutíte je, aby dělali to, co vám na očích vidí. Bohužel pro vašeho partnera to také zahrnuje to, že svého miláčka izolujete od ostatních lidí, aby na něj neměli špatný vliv, a začnete ho ovládat. Vy si to neuvědomujete, ale vy na něj máte vliv úplně nejhorší, poněvadž dokážete celý den stát nad ním a vyčítat mu, že i přes váš zákaz prohodil s dávným spolužákem ze školy pár slov. Jako partnery si vybíráte slabší jedince, kteří se nemohou bránit. Důvod, proč měníte své partnery, je ten, že si myslíte, že poté vám bude partner vyhovovat mnohem lépe.

Býk (20. dubna – 20. května)

Máte přátelskou a milou povahu, ale přesto jste se ocitli na tomto seznamu. Máte tendenci mít za partnera někoho drsnějšího, kdo se vůbec nehodí k vaší přátelské povaze, a pokusit se ho změnit k lepšímu, aby se stal oblíbenějším. Jenže to většinou nevychází podle vašich představ, poněvadž tito muži či tyto ženy se změní jen málokdy. Za svou pomoc nechcete nic, děláte to zcela nezištně, ovšem takoví lidé si vaší lásky a dobroty skutečně vážit nebudou.

Zdroj článku: