Typy osobností Vah, o kterých byste měli vědět

Typy osobností Vah, o kterých byste měli vědět
Lidé narození ve znamení Vah jsou ti nejvyrovnanější lidé, jež můžete potkat. Narodili se mezi 23. zářím a 23. říjnem. Jsou považováni za skvělé rádce a pomocníky v nelehkých životních situacích.

Ovšem stejně jako v každém znamení, i ve Vahách se najdou opravdu rozdílní lidé. Dnes si ukážeme 4 typy lidí narozených ve znamení Váhy.

Sociální motýl

Nezáleží na tom, kde jste nebo s kým jste či jestli se vaši přátelé ošklivě pohádali, Vy slepujete dohromady lidi z celého širého okolí. Mezi lidmi jste opravdu rádi. Nemáte žádné předsudky, bavíte se s lidmi bez ohledu na jejich barvu kůže, vzhled, náboženství nebo zemi jejich narození. Rádi si děláte nové přátele. Pokud očekáváte pozitivní výsledek, nedělá vám problém prosadit svůj názor.

Vaše pověst a dobrý vzhled je to, co si hlídáte, aby nemělo negativní recenze od jiných lidí. Také slavíte jakoukoliv radostnou událost, přestože se s dotyčným člověkem znáte jen krátce.

Hnány logikou

Pokud řešíte svůj postoj ke svému vlastnímu životu, snažíte se nebýt zaujati vaší momentální životní situací. Analyzujete, co můžete udělat lépe, aby se vám začalo více dařit, a snažíte se získat na celý problém zcela objektivní názor.

Vynikáte ve vymýšlení nových nápadů, poněvadž se řídíte spíše všeobecnými fakty než svými vlastními pocity. Každopádně nikdo není dokonalý, a to ani Vy – pokud vymýšlíte nějaké nové nápady, můžete hodiny a hodiny prosedět a hodnotit, jaké váš nápad bude mít výhody a nevýhody, pokud je začnete realizovat.

Diplomat

Jste rozený diplomat. Hrajete si se slovíčky a pečlivě vybíráte věty, které vyřknete, abyste způsobili uvolnění napětí a opětovný mír. To aplikujete všude – ve svém vztahu, v rodině i u svých přátel.

Někdy se hodí vaše pomoc při řešení sporů úplně cizích lidí, které potkáte na veřejnosti. Váš cíl je jednoduchý – najít společnou řeč pokud možno s co nejvíce jedinci. Váš zásadní problém je, že patříte mezi nejvíce nerozhodné Váhy – jakmile se vaši přátelé neshodnou, ze strachu, že naštvete některého ze svých přátel, zůstanete někde v pozadí a nedáte o sobě vědět.

 Jste hákliví na nerovnováhu misek Vah, Foto: Proxima Studio / Shutterstock

Spravedlivé

Jak již název vypovídá, více než ostatní Váhy se staráte o to, aby ve světě zavládla spravedlivost. Na sebe neberete vůbec žádný ohled. Veřejně vystupujete proti nespravedlivosti a jste ochotni zajít kamkoliv, aby se k sobě lidé chovali lépe a chápavěji.

Pokud se vám současná situace ve vaší komunitě nelíbí (lépe řečeno pokud nevede ke spravedlnosti), nejste ty ustrašené nerozhodné Váhy, ale tvrdě proti této situaci bojujete. Jste hákliví na nerovnováhu misek Vah a uděláte opravdu cokoliv pro to, aby se misky nepřevažovaly.

Zdroj článku: