Partnerský horoskop na třetí březnový víkend: Berani si popovídají, Vodnáře čeká překvapení

Partnerský horoskop na třetí březnový víkend: Berani si popovídají, Vodnáře čeká překvapení
Láska nás neopustí ani tento víkend. Venuše na nás stále bude mít velký vliv, lze od partnera i od sebe očekávat romanticky založené chování. Sexuální apetit bude vyšší v neděli, poněvadž Merkur tento den přechází do vlivu Berana. Čím Vás partner překvapí a na co se připravit? To se dozvíte v tomto víkendovém horoskopu.

Beran (21. března – 19. dubna)

U Vás doma to bude hlavně o komunikaci. Budete po partnerovi chtít, aby Vám sdělil, jak se bez Vás měl, a s nadšením mu budete říkat, co se přihodilo Vám. Váš vztah bude vzkvétat, budete si s partnerem hodně rozumět. Společná aktivita vám oběma dodá psychickou pohodu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Společná meditace je skvělý způsob, jak si být bližší a zároveň si uvědomit, jaké chyby oba děláte ve vztahu. Pokud si své chyby uvědomíte, můžete společně pracovat na nápravě. To posílí celý vztah, neboť budete vědět, co přesně je potřeba udělat. Víkend se obejde bez hádek.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud máte s partnerem nějaký zamlčovaný problém, je nejvyšší čas si o tom popovídat a vyřešit ho. Ani jednomu z vás se do toho nechce, avšak měli byste navrhnout, abyste se udobřili se vším všudy. Partner Vás může překvapit a navrhnout Vám to sám.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud si nejste jisti, zda byste měli změnit zaměstnání, zeptejte se svého partnera a řekněte mu vše, co Vám na současné práci vyhovuje a co Vám naopak vadí. Tato komunikace Vás pěkně sblíží a můžete čekat, že partner odvede vaše myšlenky od práce k romantice.

Lev (23. července – 22. srpna)

První polovinu víkendu se budete svému partnerovi předvádět. Objevíte svůj skrytý talent a hned se o něj podělíte. Váš miláček bude žasnout. V druhé polovině víkendu budete chtít s partnerem strávit celý zbytek volného času a pozvete ho na romantický výlet.

Panny v neděli zatouží po intimitě
Panny v neděli zatouží po intimitě | Zdroj: Jacob Lund / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete partnera následovat, kamkoliv se hne. Budete se mu snažit pomoci. Také váš partner udělá vše pro to, aby Vám Vaši pomoc oplatil, jakmile si všimne, jak mu jste nablízku. To zlepší váš společný vztah. Po večerech se těšte na romantická překvapení. V neděli zatoužíte po intimitě.

Váhy (23. září – 23. října)

V pátek můžete mít pocit, že Váš partner miluje někoho jiného. Je to však pouze pocit. Na to přijdete večer a omluvíte se partnerovi za to, že jste mu křivdili. Po celý zbytek víkendu budete sekat latinu. Nebojte, váš partner se nyní neurazí. Prožijete s ním nádherný víkend.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Budete jednat pod vlivem romantiky. Partnerovi ukážete, že i Vy dokážete být uvnitř velký romantik. Také se ho budete snažit přesvědčovat, abyste šli společně pomáhat druhým lidem,

poněvadž k tomu budete tento víkend tíhnout nejvíce.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nyní zatoužíte partnerovi ulehčit od jeho každodenních starostí. Nabídnete mu pomocnou ruku, kterou s radostí přijme. Pokud chcete partnera více zaujmout, projevte svou inteligenci, Vaše slova budou poučná a hřejivá zároveň.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Partner si všimne vaší nehynoucí lásky, vymyslíte perfektní program, při němž se zabavíte oba. Rande je skvělý nápad, jak najít společnou řeč. Obzvláště v neděli si budete chtít povídat o tom, jak vztah vedete a jak dobře spolu vycházíte. Partner Vám také připraví skvělý den.

Pro Vodnáře partneři připraví romantické večery
Pro Vodnáře partneři připraví romantické večery | Zdroj: Africa Studio / Shutterstock

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento víkend se postupně vrátíte ke svému logickému uvažování, pokud jde o lásku. To ale neznamená, že si s partnerem nebudete rozumět – ba naopak. Váš partner Vám připraví romantické večery, při nichž se rozhodně nudit nebudete, naopak si popovídáte o hlubších tématech.

Ryby (19. února – 20. března)

Dostanete nápad, jak byste mohli sobě i svému partnerovi usnadnit život. Váš partner si Vás vyslechne a bude s vašimi slovy nadmíru spokojen. Budete si bližší než kdy dříve. Skvěle se budete bavit, najdete společnou řeč i způsob, jak strávit společný čas.

Zdroj článku: