Typy lidí podle horoskopu, kteří se k sobě nehodí, nebo se naopak nesnesou

Typy lidí podle horoskopu, kteří se k sobě nehodí, nebo se naopak nesnesou
Existují typy lidí, kteří zahoří láskou hned na první pohled. Pak se potkají dva lidé, kteří se od prvního okamžiku nemůžou na ničem shodnout, nebo se dokonce nemůžou ocitnout ani ve stejné místnosti.

Můžeme to přisuzovat povaze, nebo tomu, ve kterém znamení zvěrokruhu se narodili. Každý jsme jiný, a přesto povahově stejní. Nemusí to vyloženě znamenat, že se k sobě nehodí dva lidé stejného znamení, ale naopak se nemusí mít rádi lidi jiných znamení. To se pak klidně můžeme snažit sebevíc, ale tomu druhému prostě ne a ne přijít na jméno.

Rak a Lev

Typickými protiklady v souznění jsou znamení rak a lev. Ačkoliv se může zdát, že si spolu rozumí, můžeme si být téměř jisti, že jejich vztah je založen čistě na fyzické přitažlivosti. Jako osobnosti si však nemají co říct. A když už ano, jejich slova můžou toho druhého velice ranit a z bolesti se pak dostávají hodně dlouho. Lev je totiž zahleděný více do sebe, zatímco Rak bývá často až moc emočně napjatý.

Býk a Váhy

Dalo by se říci, že lidé narozeni v těchto znamení nemusí mít spolu žádný problém vyjít, protože jsou to téměř stejné povahy. Právě v tom je ale ten kámen úrazu. Býk je takový, že chce mít všechno pod kontrolou a nakloněno na svou stranu, což chce pochopitelně i ten druhý ve znamení Vah. Proto je pro ně velice obtížné najít kompromis a na něčem se dohodnout.

Kozoroh a Vodnář

Problém v jejich souznění je spíše otázkou priorit. Může se zdát, že tito lidé nemají žádný problém v komunikaci ani v jiných otázkách. Je to dáno tím, že Vodnáře hlavně zajímá budoucnost, a tak nějak proplouvá plánováním, zatímco Kozoroh žije přítomností a je pro něj nejdůležitější okamžik právě teď a tady.

Ačkoliv jsme každý z jiného soudku, všichni si dokážeme najít nejen partnera, se kterým budeme vycházet a bude to jako naše pravá ruka, bez které bychom nebyli jeden celek.

Zdroje:

www.jenzeny.cz