Které 4 typy lidí ve znamení Raka můžete potkat

Které 4 typy lidí ve znamení Raka můžete potkat
Lidé narození ve znamení Raka se narodili v rozmezí dat 22. června a 22. července. Jsou to opravdu přátelští lidé, kteří se ke svým přátelům chovají jako k vlastní rodině, pokud si někdo zaslouží jejich důvěru. Než se rozhodnou, vždy se dlouho rozmýšlejí. Ale v kdečem se liší. Zde jsou čtyři typy Raka, které můžete potkat.

Pečovatel

Snažíte se, aby všichni lidé kolem vás měli všeho dostatek a cítili se milováni. Snadno se dokážete vcítit do pocitů ostatních lidí a jejich nelehké nebo radostné životní situace prožíváte tak, jako by se to dělo vám.

Máte opravdu velkou radost z každé radosti lidí kolem vás stejně, jako když se cítíte mizerně, pokud se někomu stalo něco hrozného. Chráníte lidi, kteří si to zaslouží, kterým je ubližováno. Druhým lidem se otevřete pouze za předpokladu, že cítíte, že si vás budou vážit a budou vás chránit tak jako vy je.

Vlk samotář

Pokud spadáte do tohoto typu, neznamená to, že nemáte žádné přátele, ani to, že se vaši přátelé budou cítit osamoceni a neuvidí Vás po většinu svého času. Ba právě naopak. Vážíte si svých přátel, to ano, a rádi s nimi posedíte a popovídáte si. Jako hostitelé jste naprosto vynikající, pokud jde o člověka, kterého znáte a jemuž důvěřujete. Nicméně, vaše vlastní pohodlí je pro vás na prvním místě.

Váš vlastní život musí být pro vás pohodlný a hlavně bezpečný. Musíte se cítit jedinečně, jinak to nejste vy. A pokud vám okolí trochu té samoty nedopřeje, stanete se na čas nepřátelskými.

Raci jsou ke sladkým, upřímně myšleným slovům hluší. | Foto: Andrii Iemelianenko / Shutterstock.

Náladový

Jste opravdu náladoví a jste pro to známí. Nezáleží na tom, jak šťastně se momentálně cítíte, za několik minut se můžete cítit opravdu nešťastně, můžete mít pocit, že vás nikdo nemá rád a všichni vás jen využívají pro vaši dobrotu, kterou všem poskytujete. Když taková chvíle nastane, stáhnete se do své tvrdé ulity a dlouho nevylezete. Jste ke sladkým, upřímně myšleným slovům hluší.

Patříte mezi ty Raky, kteří jsou extrémně nedůvěřiví, a dostat se k vám dotyčnému člověku trvá příliš dlouho, pokud se mu to vůbec povede. Bojíte se, že pokud lidem ukážete svou pravou stránku, otočí se k vám zády nebo vás začnou kritizovat.

Emocionálně inteligentní

Znáte hodnotu své osoby a očekáváte, že ostatní dosáhnou vaší úrovně. Nabádáte lidi, aby řešili své spory čestným způsobem, aby nikomu dalšímu neubližovali. Lidé se nemusí cítit ve vaší přítomnosti příjemně, ovšem vy se je pouze snažíte motivovat a inspirovat ke změně k lepšímu.

Žádná výmluva pro vás není dostatečně ospravedlňující, vždy se snažíte přimět člověka, aby se začal chovat přiměřeně ke svému postavení ve společnosti. Pokud tak neučiní, neprohlásíte ho za beznadějný případ, ale snažíte se ho znovu napravit.

Zdroj článku: