Horoskop na 2. březnový víkend: Z Raků se stanou filozofové, Štíři budou sebekritičtí

Horoskop na 2. březnový víkend: Z Raků se stanou filozofové, Štíři budou sebekritičtí
Dejte si pozor, aby na Vás Saturn tento víkend neměl negativní vliv – dokáže Vám naznačit, kde děláte chybu, co by se dalo vylepšit a že byste měli být více důslední, ale také je planetou karmy a může Vaše myšlenky nasměrovat negativním směrem. Přečtěte si náš horoskop a zjistěte, jaký vliv bude mít na Vás.

Beran (21. března – 19. dubna)

Budete hodně nejistí, co se týče Vašich rozhodnutí, a to ve všech životních oblastech. Můžete si tím zkazit vztahy s ostatními lidmi, proto si řádně promyslete, co řeknete, než to skutečně řeknete. Meditace Vám může pomoci se uvolnit a soustředit se na to, co děláte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jako po celý tento týden, i tento víkend Vás to bude táhnout k Vašim přátelům. Zjistíte, že oni jsou to nejlepší, co Vás v životě potkalo, a dokážete si s nimi povídat dlouhé hodiny. Nyní si budete mít co říci více než obvykle. Uděláte ve svých přátelích selekci, dobré si necháte a špatné necháte jít.

Blíženci (21. května – 21. června)

Již se rozhodněte, kterou cestou byste se chtěli ve své kariéře vydat. Stále si myslíte, že provozovat multitasking je v pracovním životě v pořádku, ale není. Pokud můžete, tento víkend si od práce odpočiňte a naberte síly na příští týden, který Vás pracovně zcela vytíží.

Rak (22. června – 22. července)

Zatoužíte se dozvědět, jak celý svět funguje. Otázky, které jste si až dodnes nepoložili, nyní vyvstanou a budou Vás trápit, dokud se nezamyslíte nad možnými odpověďmi. Vaše mysl bude zahlcena neustálými dotazy Vašeho mozku, abyste na ně nemysleli, začnete si doplňovat vzdělání.

Lev (23. července – 22. srpna)

Po týdnu převážně plné samoty zatoužíte po společnosti dobrých přátel. Ještě ale nenastal ten správný čas – budete toho muset pochopit mnohem více, a společnost Vašich přátel bude Vaši pozornost pouze odpoutávat. Přemýšlejte v klidu, jak zlepšit Váš život.

Panna (23. srpna – 22. září)

Tento víkend byste si měli dát obrovský pozor na své pochybnosti. Budete pochybovat téměř o všem, co se ve Vašem životě odehraje. Myslete trochu pozitivněji, jinak můžete získat status podivína, budete totiž reagovat přehnaněji než obvykle.

Ano - ne? Pozor na pochybnosti panny!
Ano - ne? Pozor na pochybnosti panny! | Zdroj: Krakenimages.com/ Shutterstock

Váhy (23. září – 23. října)

Všimnete si, že Vás provází stres ve velkém množství, proto se rozhodnete s tím začít něco dělat. A protože je víkend, pustíte se do aktivit, které Vás naplňují nejvíce. Návštěva Vaší rodiny také může uvolnit stres z pracovního týdne.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Objevíte svůj skrytý talent, avšak zpočátku ve své schopnosti nebudete věřit. Musíte se naučit se svým talentem žít, bude se Vám zdát bizarní, že máte zrovna tento talent, ale nic nebude tak špatné, jak se na první pohled bude zdát. Hlavně si dejte pozor na sebekritiku.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud se rozhodnete navštívit rodinu či své přátele, čeká Vás smolný víkend. Jako by se všichni proti Vám spikli, každý si na Vás najde něco, co je špatně. Lepší je zůstat doma či si vyrazit na výlet, kde budete jen Vy sami.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Dávejte si pozor na Váš vnitřní hlas. Budete mít totiž tendenci ho ignorovat či o něm pochybovat. Vlastně budete skeptičtí ke všemu, co se ve Vašem životě odehraje, pokud dovolíte své mysli, aby Vám předhazovala ten nejhorší scénář, co se může stát.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budete mimořádně šetřiví i po celý tento víkend, neutratíte ani korunu. Moc dobře víte, že peníze se Vám budou do budoucna hodit. Pokud se nevrhnete do práce, víkend strávíte s těmi přáteli, kteří nejsou falešní a neutrácíte za ně nemalou sumu peněz.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete ke všem milí. Až příliš. Ujistěte se, že ostatním lidem nelžete jen proto, aby byli šťastní. Pokud jim budete lhát a oni na to přijdou, budou opravdu nešťastní a Vy se dostanete do nemalých problémů jen proto, že jste někomu chtěli udělat radost.

Zdroj článku: