8 osobnostních rysů, jimiž muži Raci vynikají

8 osobnostních rysů, jimiž muži Raci vynikají
Pokud se Vám podaří vstoupit s mužem Rakem do vztahu, stanete se součástí jeho rodiny. Bude Vás ochraňovat, nicméně dokáže být hodně náladový, pokud má špatný den. Čím dalším se vyznačuje muž Rak v oblasti lásky i v jiných oblastech života?

Je silně intuitivní

Vždy bude přesně vědět, jak se cítíte, aniž byste mu to řekla. Pozná totiž, jak se lidé v jeho okolí skutečně cítí, na základě jeho silně vyvinuté intuice. Nebuďte proto překvapena, že Váš partner Rak Vám přichystá příjemné překvapení, aby zlepšil Vaši náladu, přestože se mu nesvěříte s tím, že Vás něco rozesmutnělo.

Je upřímný

Nepatří k tomu typu mužů, kteří by Vám lhali. Cení si upřímnosti a také Vám bude všechno říkat upřímně. Pokud děláte něco, co mu nevyhovuje, sdělí Vám to, poněvadž věří, že jedině sdělováním pocitů lze pracovat na nápravě vztahu, který může přestat fungovat. Miluje Vás, proto Vám nechce lhát.

Bude Vás chránit za všech okolností

Jakmile s tímto mužem vstoupíte do vztahu, stanete se automaticky novým přírůstkem do jeho rodiny. Stanete se pro něj velmi důležitým člověkem, u kterého se bude snažit, aby byl šťastný. Pokud Vás někdo slovně či fyzicky napadne, nebude dlouho otálet s Vaší obranou.

Muž rak Vás bude chránit. Zdroj: Motortion Films / Shutterstock

Nejvíce mu vyhovuje domov

Není to člověk, který by se hodně bavil, pokud se ocitne mimo svůj domov. Nejlépe mu vyhovuje, když s ním zůstanete doma a budete si s ním povídat nebo se společně podíváte na nějaký dobrý film. Také úklid je pro něj určitý druh zábavy, nebude mu vadit, pokud budete uklízet společně.

Je přecitlivělý

Jedním z důvodů, že vždy odhalí, jak se skutečně cítíte, je ten, že je hodně citlivý. Pozná, co Vám zlepší náladu. Ovšem vysoká citlivost má i své horší stránky, například pokud ho naštvete, dokáže se od Vás izolovat na dobu dost dlouhou na to, aby si urovnal své myšlenky. Ví, že je to pro dobro Vás obou.

Jedná na základě emocí

Emoce jsou hlavní pohon života muže Raka. Proto je tolik přecitlivělý. Nicméně tyto emoce značně pomohou Vašemu vztahu. Pochopí pomocí nich, co potřebujete a co naopak chcete. Také emoce mu pomáhají se rozhodnout, co udělat, abyste nebyla zbytečně naštvaná, to je to poslední, co by chtěl udělat.

Muž Rak má nejraději, když zůstanete doma a budete si povídat. Zdroj: wavebreakmedia / Shutterstock

Je náladový

Neocitněte se v šoku, pokud se Váš partner Rak probudí se špatnou náladou. Takové stavy jsou pro muže tohoto hvězdného znamení běžné. Příliš se totiž stará o ostatní lidi a jednou za čas ho to psychicky vyčerpá. To nejhorší, co můžete udělat, je započít hádku. Celou dobu Vám zlepšuje náladu, chovejte se k němu proto v těchto dnech mile.

Bude o Vás pečovat

Neustále Vám bude nosit věci, které potřebujete, i ty, které nutně nepotřebujete, ale on vycítí, že Vám udělají radost. Pokud se Vám jednou za čas nebude chtít, s radostí za Vás uklidí i vypere. Bere to jako upevňování vztahu. Bude se o Vás starat mnohem více než o sebe, a pokud uděláte to samé, bude opravdu šťastný.

Zdroj článku: