8 osobnostních rysů, jimiž muži Blíženci vynikají

8 osobnostních rysů, jimiž muži Blíženci vynikají
Přestože ve vztahu s Blížencem nikdy nevíte, co vlastně máte čekat, tento vztah může být i tak krásný, pokud uděláte maximum pro to, abyste ho pochopili. V tomto článku Vám ukážeme, co můžete od muže Blížence čekat.

Má rád společnost

Rád komunikuje. Partnerka mu nestačí, musí mít kolem sebe spoustu přátel, kterým může sdělovat své pocity, které Vám již řekl. Rád šíří mezi ostatní lidi své myšlenky, dává mu to pocit, že někam patří a že ho lidé rádi vyslechnou. Nejhorší scénář je, když mu řeknete, aby se kvůli Vám vzdal svých přátel.

Neustále nad něčím přemýšlí

Přemýšlení mu dělá radost a zahání jeho nudu. Určitě alespoň několikrát za den s ním probírejte nejrůznější témata a ptejte se ho na jeho názor, rád se o něj podělí. Pokud mu chcete dát pocit důležitosti ve vztahu, také ho často žádejte o radu, on si to nevyloží jako soustavné obtěžování.

Rád baví lidi

Je to komik od přírody. Má rád smích, a proto rád vypráví vtipné historky, pravdivé i vymyšlené, před velkým počtem lidí. Pokud jsou historky fiktivní, vždy to předem řekne. Dělá mu radost rozšiřovat mezi ostatní lidi svůj optimismus. Rád si dělá legraci sám ze sebe, nebuďte proto překvapená.

Blíženci mají rádi smích. Zdroj: Monkey Business Images / Shutterstock 

Dokáže se snadno přizpůsobit

Pokud Vás skutečně miluje, dá Vám to najevo. Nechá Vás vybírat program na celý den a s radostí zkouší nové věci, které navrhnete. Vždy je připraven na změnu a v tu chvíli ho nezajímá, zda změna bude z hlediska budoucnosti pozitivní, či negativní. On vždy hledí na změny jako na dobrou věc, poněvadž je zarytý optimista.

Rád zve partnerku na romantické dobrodružství

Pozval Vás na rande? V tom případě se připravte na velkou dávku zábavy i dobrodružství. Chce, abyste se v jeho přítomnosti cítila dobře, a pokud Vám jeho původní plán nevyhovuje, vždy ho změní tak, abyste si ze schůzky něco odnesla. Vždy Vám vyhoví romantickým způsobem.

Je dobrý v posteli

Po sexuální stránce nejde pouze o sex. Neustále se ujišťuje, že Vás intimní hrátky baví. Často udržuje komunikaci po celý sex a rád Vás romanticky rozesmívá, chválí a povídá si s Vámi, abyste se cítila, že mu záleží na Vás, nikoliv pouze na pohlavním styku s Vámi.

Blíženec má rád klid a ne hádky. Zdroj: Voyagerix / Shutterstock 

Dokáže pozlobit, aby viděl reakci ostatních

Rád si s Vámi bude hrát, aby zjistil, jak na daný podmět budete reagovat. Je to jeho styl učení se porozumět ostatním lidem. Jakmile skončí se svým zlobením vůči Vám, bude přesně vědět, jak by se k Vám měl chovat, abyste se neurazila. Má rád klid, ne hádky.

Vždy si vybaví nějaký vtip

Vtipy jsou skvělou příležitostí, jak Vám zachovat úsměv na tváři. Častokrát vymýšlí své vlastní vtipy a slovní hříčky. Pokud něco řeknete, on na to rychle zareaguje. Pokud se stane, že máte špatný den, on je dostatečně kreativní na to, aby vymyslel, jak Vás rozveselit.

Zdroj článku: