3 znamení zvěrokruhu, kterým se vždy stýská po domově již ve chvíli, kdy jsou ubytována jinde

3 znamení zvěrokruhu, kterým se vždy stýská po domově již ve chvíli, kdy jsou ubytována jinde
Ne všichni touží po dlouhotrvajících dobrodružstvích daleko od domova. Existují lidé, kteří jsou natolik upnuti na pohodlí svého domova, že se jim po něm začne okamžitě stýskat, jakmile ho opustí. Děje se totéž ve vaší mysli? Podívejte se, zda nepatříte k lidem, kteří se na domov doslova upnou.

Rak (22. června – 22. července)

Jste zvyklí přebývat doma. Domov vám dává skvělé útočiště a dává vám pocit nadměrného bezpečí. Ovšem jakmile se ocitnete mimo svůj domov, například na nějaké ubytovně, nejste to vy. Vše, co děláte, je to, že myslíte na svůj domov.

Rádi si vaříte sami, a pokud jste ubytováni na hotelu, kde ostatní lidé vaří za vás, jídlo si nevychutnáte, naopak se vám zasteskne po vaší vlastní kuchyni, kde máte všechno spořádaně srovnané a můžete si uvařit to, na co zrovna máte chuť. Přijde však den, kdy si zvyknete, a stanete se tak starostlivou osobou pro své spolubydlící, pokud jste mimo domov delší dobu. Stále se vám však po vašem domově bude stýskat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Cítíte se dobře v přítomnosti vašich nejbližších. Vyhledáváte jejich přítomnost při každé příležitosti. Jakmile se stane, že se někde ocitnete sami a nikoho příbuzného ve svém okolí nemáte, zasteskne se vám po domově. Večeře vám nechutnají a vaše koníčky vás nebaví, pokud nemáte co sdílet s vaší rodinou.

Na tento život si zvykáte předlouho a zabere to hodně času, než si zvyknete na nové lidi kolem vás. Nejraději byste se okamžitě otočili a vrátili se domů, abyste mohli svým příbuzným vyprávět, jak strašně jste se bez jejich přítomnosti měli. Jenže sami jste se ocitli z nějakého důvodu, tudíž v dočasném domově vydržíte plni smutku a stesku po svém domově.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vždy se těšíte na to, až se ocitnete daleko od svého domova, ovšem vy jste ten typ člověka, kterému se okamžitě zasteskne po domově ve chvíli, kdy si vybalujete věci v novém prostředí. Zasteskne se vám hlavně po vašich příbuzných, kteří pro vás jsou velkou oporou, pokud máte špatný den.

Tato privilegia jsou rázem pryč, jakmile zjistíte, že zde není nikdo, kdo by vás opravdu podržel. Stýská se vám po domově, po vašich oblíbených jídlech a také po mateřské řeči, pokud se ocitnete v zahraničí (kam se nejčastěji rozhodnete jet). Udržujete se proto často ve spojení s vašimi příbuznými a přáteli z České republiky.

Potřebujete slyšet jejich hlasy a sdílet s nimi své osobní zkušenosti, které jste v tomto neznámém prostředí získali. Velmi často se stává, že jim slibujete, že od nich již nikdy neodjedete. Jakmile se však vrátíte domů, plánujete si další cesty.

Zdroj článku: