8 osobnostních rysů, jimiž muži Berani vynikají

8 osobnostních rysů, jimiž muži Berani vynikají
S Beranem to není vždy lehké. Je hodně impulzivní, kvůli čemuž je obtížnější řešit s ním problémy. Nicméně vztah s Beranem může být krásný, poněvadž pokud si Vás váží, udělá pro Vás cokoliv a je oddaný i příjemný. Na co se připravit, pokud se rozhodnete s ním vstoupit do vztahu?

Má rád partnerku, která se nebojí výzev

Toto musíte zaručeně splňovat, pokud chcete, aby Váš vztah vydržel. Nic pro něj není horšího než partnerka, s níž není žádná zábava. Pokud mu ukážete, že také dokážete svou hladinu adrenalinu dobrovolně zvýšit, bude se cítit pochopen a milován. Od té doby s Vámi bude více soucítit a Vaši přítomnost bude neustále vyhledávat.

Je tak trochu feminista

Má rád ženy, a to nejen k uspokojení své sexuální touhy. Ženy ho okouzlují a má rád jejich pohled na svět. Nicméně pokud jste dobrodružnějšího rázu, zamiluje si Vás více než ostatní. Vždy respektuje svou matku a ostatní ženy nejsou žádnou výjimkou, pochopitelně v rámci slušného chování.

Je extrémně zvědavý ve všech oblastech

Tento muž je z určitého úhlu pohledu malé dítě – o všechno se zajímá a jeho zvědavost nezná mezí. Připravte se na to, že pokud chodíte s Beranem, můžete si všimnout jeho přílišné zvědavosti, kterou si může přinést z práce domů. V zaměstnání je oblíbený, protože vede lidi a rád zkouší nové věci. Nudit se s ním rozhodně nebudete, vždy bude mít něco, o co se s Vámi bude chtít podělit.

Nedívá se po ostatních

Jakmile se do Vás jednou zamiluje, budete jeho jediná. Pokud je s Vámi šťastný, nečekejte od něho žádné podrazy nebo nevěry. Vy jste pro něj ta jediná. Je otevřený ohledně svých pocitů a to samé očekává od Vás, včetně toho, že se nebudete dívat po jiných mužích.

Je skvělým otcem

O mužích Beranech se říká, že kvůli své impulzivnosti jsou nezodpovědní a bezstarostní, ovšem jakmile se mu narodí dítě, toto všechno přestane platit. Co se týče své osoby, má vysoké standardy, a aby měl dostatek peněz, tvrdě pracuje, což očekává i od svého potomka. O své děti se stará po celý život.

Beran je skvělým otcem. Zdroj: Superstar / Shutterstock

Je naprosto přátelský

Chce mít přátele a bavit se, žije okamžikem. Pokud chodíte s Beranem již delší dobu, patrně je to proto, že respektujete jeho touhu po přátelích a nežárlíte na ně. Své přátele navíc často střídá, něco, co může myslet v dobrém, jeho přátele odradí, v tom případě si vždy rychle najde nové přátele.

Pokud nakupuje, dělá to bez rozmyslu

Vstoupí do obchodu rozmyšlen, co si koupí, ale jeho seznam se sám od sebe v jeho hlavě doplní o spoustu dalších položek, jejichž koupě je pro něj i pro Vás z dlouhodobého hlediska naprosto nevýhodná. Takový se narodil a své chování nikdy nezmění.

Ve vztahu je nesobecký

Pokud pro něj hodně znamenáte, vždy Vám vyhoví, jestliže potřebujete. Nemyslí pouze na sebe a své potřeby, ví, že i Vy jste pouze člověk a máte své potřeby.

Zdroj článku: