Těmito způsoby posílíte svou imunitu, podle vašeho znamení

Těmito způsoby posílíte svou imunitu, podle vašeho znamení
Je důležité myslet na své zdraví, a to po celý život. Pokud například nebudeme dostatečně pečovat o naši imunitu, za pár let můžeme onemocnět nemocí, která nám navždy změní život. Zde je rada, jak posílit imunitní systém, v závislosti na znamení, v němž jste se narodili.

Beran (21. března – 19. dubna)

Svůj imunitní systém můžete posílit masážemi a cviky, poněvadž právě horní část vašeho těla trpí a je pod velkým tlakem stresu a zátěže vašeho pracovního dne.

Býk (20. dubna – 20. května)

Probiotika by měla být nedílnou součástí vašeho jídelníčku. Také více zeleniny a bílkovin Vám může pouze prospět. Také vitamin C je pro posílení imunity ve vašem případě nezbytný.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jóga vaší imunitě jen prospěje. Ovšem není to to jediné, co můžete pro svou imunitu udělat, vaše imunita se snižuje kvůli střevním problémům, kterými můžete trpět.

Rak (22. června – 22. července)

Spíše než na cvičení se zaměřte na relaxaci. Dlouhý odpočinek není něco, co byste každý den provozovali, a právě to je ta chyba. Vaše tělo musí odpočívat, aby se posílila imunita.

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte jeden zásadní problém, a to ten, že dostatečně neodpočíváte, lépe řečeno dostatečně nespíte. Chcete-li být zdraví jako řepa, měli byste spát o pár hodin déle.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud jste nervózní, jíte. Příliš velké přijímání potravin je pro Vás špatně, nesvědčí Vám. Zkuste svou nervozitu úplně odbourat, poté se sníží i počet kalorií, které sníte a vaše imunita se posílí.

Panny se přejídají, ale to není dobře, Zdroj: goodbishop/ Shutterstock

Váhy (23. září – 23. října)

Nejvíce by Vám prospělo, kdybyste si vždy po ránu dopřáli zelený čaj. Tím, že máte dobrou postavu, často zapomínáte na zdravou životosprávu. Jezte také vitaminy.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Potřebujete naprosto všechno, před čím upřednostňujete svou kariéru. Nejzásadnější je pochopitelně spánek, ale zapomínáte také na dostatečný pohyb a zdravou výživu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Cviky, které Vám nedají příliš zabrat, jsou správnou cestou k posílení vaší imunity. Přes den jste vysoce aktivní a přílišné cvičení by Vám spíše uškodilo.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Příliš se zaměřujete na posílení své imunity prostřednictvím vyvážené stravy a cvičení, ale zapomínáte na odpočinek a spánek, čímž ochuzujete svou imunitu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Doslova se utápíte ve stresu. Pokud chcete být zdravější, musíte odbourat stres. Naštěstí existují cviky, které stres úspěšně odbourají. Stačí začít cvičit a meditovat.

Ryby (19. února – 20. března)

Vše, co Vašemu imunitnímu systému chybí, jsou vitaminy a probiotika. Často na ně zapomínáte či pouze nemáte chuť na ovoce, ale přesně to ovoce Vaší imunitě hodně pomůže.

Zdroj článku: