4 znamení, která ráda zpívají svým partnerům ukolébavky

4 znamení, která ráda zpívají svým partnerům ukolébavky
Pokud dítě nemůže usnout, většina z nás mu zazpívá ukolébavku. Co ale uděláte, pokud nemůže usnout Váš partner? Pokud jste se narodili v jednom z následujících znamení, řešíte to stejně jako v případě dětí – zazpíváte mu na dobrou noc. Podívejte se, zda máte tendenci zpívat partnerovi ukolébavky i Vy.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nehledě na to, jak špatný byl Váš den, Vám je vždy do zpěvu. Hudbu totiž milujete a rádi si zpíváte. Také svého partnera milujete, a proto mu rádi zpíváte při každé příležitosti. Nelze tedy vyloučit, že mu zpíváte i na dobrou noc, pokud zrovna nemůže usnout. Myšlenka, že svému partnerovi můžete pomoci a zároveň se mu plně věnujete, Vás uklidňuje. Pokud můžete partnerovi zazpívat, abyste se svým optimistickým postojem vyhnuli hádce s ním, nedělá Vám problém ukázat svůj hudební talent i před spaním.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud posloucháte uklidňující typ hudby, také Vaše písně mohou působit uspávajícím dojmem. To ocení Váš partner, pokud nemůže usnout a svěří se Vám s tím. Rádi mu zpříjemníte čas, kdy nemůže usnout, svým líbezným zpěvem. Ani pokud nemá problémy se spánkem, Vy běžně využíváte čas před spaním prozpěvováním písní svému partnerovi, aby měl sladké sny. Plně se zaměříte na to, co zpíváte, takže to vždy zní dobře a působí jako jistá forma ukolébavky.

Rak (22. června – 22. července)

Plně se staráte o blaho svého partnera a uděláte cokoliv, aby byl ve vztahu spokojený. Pokud nejraději ze všeho poslouchá hudbu, vždy mu před spaním zazpíváte na dobrou noc, pokud není výrazně proti prozpěvování před spaním. Máte skvělý hudební vkus, který je romantický a uklidňující zároveň, tudíž před spaním svému partnerovi poskytnete vše, co potřebuje. Také se skoro každý den snažíte svému miláčkovi napsat nějaké zamilované básně, kterým následně dáte melodii, tudíž písničky, které mu zpíváte, jsou originální, zaměřujete se v nich přímo na svého partnera a každý den přijdete s něčím novým. Váš partner Vás proto rád poslouchá, když mu zpíváte, a vždy se těší, co mu předvedete následující noc.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Máte rádi, když Váš partner je uvolněný, když jde spát. Zároveň si ale uvědomujete, že běžný den, a převážně ten pracovní, s sebou přináší velké množství stresu. Uděláte vše proto, abyste svého partnera potěšili a ukázali mu, že si ho stále vážíte a milujete ho. Před spaním mu můžete vyjádřit svou lásku zpíváním jeho oblíbených písniček. Víte, že právě tyto písničky ho uklidní více než kdybyste mu zazpívali cokoliv jiného. Vybíráte ty písničky, které ho vždy dokážou uklidnit.

Zdroj článku: