Tato 4 znamení Vás mohou odmítnout jen proto, že Vám nechtějí ublížit

Tato 4 znamení Vás mohou odmítnout jen proto, že Vám nechtějí ublížit
Jakmile někomu vyznáme lásku, existuje riziko, že se setkáme s odmítnutím. Můžeme ho přejít nebo si myslet, že si dotyčného nezasloužíme. Jenže co když člověk, který nás odmítne, cítí to samé? Lidé narození v těchto znameních Vás mohou odmítnout, protože si myslí, že vztah nebude z dlouhodobého hlediska fungovat.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ve vztahu si přeje jistotu. Myslí si, že to je to hlavní, co vztah může stmelit dohromady. Pokud si myslí, že vztah s Vámi nemá cenu a časem byste se začali hádat, odmítne Vás, protože nechce zranit Vaše city. Je naprosto rozhodný a nikdy neudělá nic, čeho by později mohl litovat.

Rozum je hodně silnou stránkou tohoto zemského znamení. Z tohoto důvodu nikdy nepřistoupí na vztah, který podle nich nemá žádnou budoucnost a brzy skončí. Myslí nejen na Vás, ale také na sebe – nechce opět zažívat ten pocit zlomeného srdce.

Rak (22. června – 22. července)

Emocionálně myslící člověk, který chce pro všechny lidi většinou to nejlepší, pokud mu srdce nenapoví jinak – Rak může zlomit Vaše srdce již v samém počátku, pokud si myslí, že s Vámi nebude mít příjemnou budoucnost. Touží po stabilitě ve vztahu a chce mít jistotu, že s ním zůstanete.

Pokud ho rozumnými argumenty nepřesvědčíte, že to s ním myslíte dobře, pravděpodobně Vás odmítne, abyste si oba ušetřili slzy a zlomené srdce. Dobře ví, jak se všichni v tomto stavu cítí – on sám to zažil nesčetněkrát. A právě proto Vás raději odmítne, než aby Vám v pozdějších fázích vztahu ubližoval.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Známý lamač srdcí, který odmítne většinu lidí, Štír není zahanben volením nesprávných a někdy až krutých slov. Myslí to však s Vámi dobře, jen volí nesprávnou taktiku, jak Vám říci, že si nemyslí, že by s Vámi měl kloudnou budoucnost. Je extrémně vybíravý, co se týče jeho partnerů. Musí jim plně věřit. Pokud se mu líbíte, ale nevěří Vám, nedělá mu problém se s Vámi setkat po intimní stránce, ale žádné zázraky, že byste mohli výrazně změnit jeho názor, rozhodně nečekejte, jinak budete zklamaní.

Ryby (19. února – 20. března)

Partner narozený ve znamení Ryb rozhodně není ten, který by se slepě zamiloval do někoho, kdo by mu byl schopen zlomit srdce. Proto své partnery poznává blíže a až když má úplnou jistotu, že je se svým potenciálním partnerem plně kompatibilní, teprve poté vstoupí do vztahu.

Ryby nejsou znamení, které by se vrhalo po hlavě do neznáma – tento partner má citlivou duši a raději Vás odmítne na začátku, dokud má jistotu, že k Vám ještě plně nepřilnul. Nechce Vám zlomit srdce tím, že byste se později v jednom kuse hádali.

Zdroj článku: