Část Vaší osobnosti, kterou všichni podceňují, ale Vy jim vytřete zrak, podle astrologie

Část Vaší osobnosti, kterou všichni podceňují, ale Vy jim vytřete zrak, podle astrologie
Všichni máme svou vnitřní sílu, která nás činí jedinečnými, ale pokud řekneme ostatním lidem, že ji máme, začnou nás podceňovat a někteří se nám i vysmějí. Pokud však dostaneme šanci ji projevit, všichni zůstanou stát s otevřenou pusou. Jaká část Vaší osobnosti je zároveň Vaší největší silou?

Beran (21. března – 19. dubna)

Lidé podceňují Vaši schopnost něco dokázat, a sice kvůli tomu, že pokud něco trvá dlouho, máte tendenci jít od toho pryč. Většinou ale vydržíte, a to díky Vaší vytrvalosti.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ostatní nejsou schopni vidět Vaši kreativitu, poněvadž jim připadáte příliš neústupní, tvrdohlaví a jdoucí si dlouhou cestou za svým snem. Vy však ukážete, že Vaše kreativita je vysoká.

Blíženci (21. května – 21. června)

Odvaha je něco, co Vám rozhodně nechybí, ale zároveň přemýšlíte, jak jít co nejlehčí cestou, což lidi vede k domněnce, že se bojíte prosadit si svůj názor. Jsou překvapeni, jakmile si dupnete.

Rak (22. června – 22. července)

Ostatní (a hlavně členové Vaší rodiny) spoléhají na to, že je máte rádi a jste schopni jim odpustit opravdu cokoliv. Jakmile však pohár přeteče, jste ochotni se rozhádat a dotyčného ignorovat.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste vnímáni jako někdo, kdo má dobré srdce. To vede spoustu jedinců k přesvědčení, že nejste schopni udělat podraz. Jakmile si Vás někdo nevšímá, jste ochotni udělat cokoliv, abyste ho potrestali.

Lvi umí rozdávat i tresty, zvlášť pokud jim nevěnujete pozornost, Zdroj: Brian A Jackson/ Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Své schopnosti neprojevujete, dokud to není nezbytné, tudíž mnozí lidé o nich nemusí ani vědět. Ukážete je pouze v případě, že někdo skutečně potřebuje vyřešit svůj problém.

Váhy (23. září – 23. října)

Ostatní si mylně myslí, že jste příliš líní, protože jste příliš pohodoví. Pokud je zapotřebí něco udělat, lidé za Vámi nejdou, dokud jim neukážete, že i Vy sebou můžete pohnout.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Kvůli svému charakteru nutíte lidi si myslet, že je Vám všechno jedno. Zjistí, že se mýlili, pokud Vám ublíží a Vy se začnete bránit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Lidé si myslí, že jste příliš pozitivní na to, aby Vás napadlo jimi manipulovat. To je však chyba, které začnou litovat, pokud se jimi skutečně rozhodnete manipulovat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Sami sebe svým chováním prezentujete jako člověka, který vždy dodržuje pravidla a zábava je pro něj tabu. Omyl. Dokážete se bavit stejně jako ostatní lidé.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ostatní lidé si myslí, že když se neradi nezaměřujete na emoce ani své, tak nedokážete pochopit emoce druhých a jste tudíž bezcitní. Ti, kteří Vás znají nejlépe, vědí, že to není pravda.

Ryby (19. února – 20. března)

U ostatních lidí budíte dojem, že jste mimo realitu a žijete pouze ve svém vlastním světě. Nicméně jim ukážete, že si uvědomujete skutečnou realitu mnohem více než oni.

Zdroj článku: