Horoskop na tento týden: Býci se zaměří na pocity, Vodnáři okouzlí slovy

Horoskop na tento týden: Býci se zaměří na pocity, Vodnáři okouzlí slovy
Tento týden skoro celý propřemýšlíme. Budeme si všímat různých detailů, které nám každý den dělají radost, ale nikdy dříve jsme se na ně nezaměřili. Venuše se totiž spojí s Jupiterem, což nám umožní nejen strávit klidný týden plný radosti, ale také se více zaměřit na své vnitro. Přečtěte si náš horoskop a zjistěte, co Vás čeká.

Beran (21. března – 19. dubna)

Kamarádství je hodně důležité, proto svou dobrou náladu šiřte mezi své přátele. Zajásáte, poněvadž si začnete všímat, že Váš život se značně zlepšil od doby, kdy si dáváte pozor na to, zda Vaše slova někoho nezraňují. Vaše přátelství se umocní.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše pocity budou pro tento týden opravdu důležité, obzvláště pro pracovní dny. Můžete pomocí svých pocitů zjistit, v čem se můžete zlepšit, abyste pomohli nejen sobě, ale i všem ostatním lidem. Pokud jste nezadaní, pomoc ostatním Vám může pomoci najít si nového partnera.

Blíženci (21. května – 21. června)

Tento týden můžete získat spoustu nových přátel, pokud se dostatečně otevřete jiným lidem. Vašemu štěstí nyní nehrozí, že by někdo chtěl zneužít Vaši důvěru ve svůj prospěch. Strávený čas s přáteli si zaslouží Vaši pozornost.

Rak (22. června – 22. červen)

Hledáte-li inspiraci, jak mít opět rádi svou práci, která ztrácí své kouzlo, vyrazte za přáteli či do společnosti. Potkáte člověka, který je naplněn pozitivitou. Tento člověk Vám dá radu, která bude nad zlato, proto ho poslechněte či alespoň zvažte jeho slova.

Lev (23. července – 22. srpna)

Zaměřte se na to, jak vnímáte své okolí i sami sebe. Meditace Vám může pomoci zjistit, zda neděláte něco, co škodí ostatním lidem. Snižováním štěstí ostatních lidí totiž zároveň snižujete své vlastní štěstí. Můžete se zeptat přímo, zda neděláte něco špatně, a začít pracovat na zlepšení.

Meditace vám může pomoci získat nadhled
Meditace vám může pomoci získat nadhled | Zdroj: maxpetrov / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Také s Vámi zahýbe láska. Pokud se zrovna necítíte na lásku, můžete kreativně využít své pocity k vytvoření umění, či začít meditovat a během meditace si všímat, jaký vliv máte na okolní svět a jak mu můžete více pomoci.

Váhy (23. září – 23. října)

Každý projev lásky a dobré vůle od kohokoliv Vám tento týden udělá nesmírnou radost. Uvidíte, že lidé si nyní více pomáhají, což Vás zahřeje u srdce. Pokud Vás někdo požádá o radu, Vy mu rádi vyhovíte a sdělíte mu několik dalších rad, o něž nežádal, ale které mu hodně pomohou.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše pomoc ostatním Vám pomůže najít si nového partnera, pokud momentálně žádného nemáte, nebo si najít spoustu nových přátel, kteří ocení Vaši velkorysost. Navštívíte lidi, kteří se nemají dobře, a pomůžete jim svými podpůrnými slovy či finančními prostředky.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Budete zaměřeni na romantiku, a to po celý týden, ať už máte partnera či jste svobodní. Pokud zrovna nechcete o lásce ani slyšet, nejlepší řešení je zabavit se cestováním či studiem, avšak ani tam Vás potenciální partner nemusí minout.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Všechny vztahy ve Vašem životě budou plně harmonické. Přátelé i rodina na Vás budou opravdu hodní, a je možné, že Vás navštíví někdo, koho jste v dřívější době ztratili kvůli dynamické hádce. Připravte se na to, že doma nebudete sami, a čekejte zvýšený počet návštěv.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento týden budete používat hlavně své hlasivky v kombinaci se svým mozkem. Vaše řešení problémů bude hodně kreativní a pomůže mnoha lidem. Nemusíte se bát, že byste něco pokazili. Tento týden se bude zdát, že jste dítě štěstěny, zdaří se Vám vše, na co sáhnete.

Ryby (19. února – 20. března)

Ne vždy Vám přijde nabídka práce či přivýdělku, která pro Vás bude úplně vhodná. Zejména ve středu si dejte pozor na podvodníky, kteří Vám budou nabízet lákavé množství peněz, ale v konečném důsledku o peníze přijdete. Co se týče rodiny a přátel, vše bude v pořádku.

Zdroj článku: