Partnerský horoskop na čtvrtý únorový víkend: Panny podpoří partnera, Berani okoření vztah

Partnerský horoskop na čtvrtý únorový víkend: Panny podpoří partnera, Berani okoření vztah
Poslední únorový víkend se nebude příliš lišit od celého týdne. V partnerství by vše mělo klapat a i Vy váš partner se od sebe toho můžeme hodně přiučit. Nevzniknou žádné velké hádky, naopak si budeme ve vztahu hodně rozumět. Přečtěte si, co čeká tento víkend Vás.

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte-li nápad, jak okořenit svůj partnerský život, s chutí do toho! Tento víkend totiž budete mít tak skvělé a romantické nápady, že váš partner Vám neřekne ne. Jen si buďte jisti, že si toto vylepšení užijete nejen Vy, ale také váš parner.

Býk (20. dubna – 20. května)

Budete již dostatečně uvolnění, abyste se nenervovali kvůli maličkostem, což váš partner jistě ocení. Naplánujte si společný víkend a zkonzultujte s partnerem, jak by ho chtěl strávit on. Nyní se do svého partnera opět zamilujete a oceníte jeho starost o Vás.

Blíženci (21. května – 21. června)

Tento víkend budete tak sebejistí, že Vás partner pochválí za Vaše jedinečné chování, které bude milé a romanticky založené. Budete si pro partnera přát to nejlepší. Sdělíte mu, jak hodně ho milujete. Bude jistě rád. Ještě více ho potěší, že mu koupíte vhodný dárek.

Rak (22. června – 22. července)

Neměli-li jste na svého partnera mnoho času po celý týden, tento víkend byste to měli změnit, přestože Vás to může táhnout k práci. Dobře víte, že má-li vztah vzkvétat, musíte se svému partnerovi věnovat. Svému miláčkovi jste se snažili věnovat každý víkend, ale měli byste se mu věnovat trochu více.

Raci, měli byste věnovat více času svému partnerovi, společná aktivita je skvělý nápad
Raci, měli byste věnovat více času svému partnerovi, společná aktivita je skvělý nápad | Zdroj: Ground Picture/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Výlet se může stát skvělou příležitostí pro upevnění pouta s Vaším partnerem. Oba tento víkend budete v romantickém rozpoložení, proto svému partnerovi přichystejte obrovské překvapení během Vašeho výletu, udělá mu to velkou radost a projevíte mu tím svou lásku.

Panna (23. srpna – 22. září)

Tento víkend budete extrémně klidní, co se týče Vašeho partnera. Nic Vám nebude vadit, naopak svého partnera podpoříte v jeho plánech. Vynasnažíte se, abyste spolu strávili nezapomenutelný víkend. Milujete ho a budete mu to mnoha způsoby dokazovat, že ho milujete.

Váhy (23. září – 23. října)

Romantické rande byste měli vzít v úvahu, pokud se rozhodnete se svým partnerem strávit celý víkend. Vhodné je zejména v pátek, nastartujete tím víkendovou romantickou atmosféru. Dělejte takové činnosti, které baví vás oba, pokud vymýšlíte společný plán.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Váš partner se Vám svěří, že něco potřebuje vyřešit, ale sám to nezvládne. Ochotně se mu nabídnete, že mu pomůžete. Jakmile svůj problém vyřeší, velice rád Vám poděkuje, jak úžasně jste mu pomohli, když Vás nejvíce potřeboval.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Rande nikdy nebylo tak zábavné jako právě nyní. Vaše zábavná stránka Vás neopustí ani nyní, právě naopak – ještě zesílí. Váš partner se hodně pobaví, čímž se vaše pouto ještě posílí. Také přemýšlejte o výletu, na který nezapomene ani jeden z Vás.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud jste se rozhodli, že tento víkend je nejlepší čas partnerovi ukázat, že i Vy se dokážete pobavit, předveďte svou kreativitu. Právě ta tento víkend dosáhne vrcholu. Dokážete snadno přijít na způsob, jak vašemu partnerovi udělat radost.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Svému partnerovi upřímně řeknete, co si o něm myslíte. Může to zprvu pochopit špatně, avšak dlouho mu to nevydrží. Kdyby to přeci jen trvalo trochu déle, pozvěte ho na rande, kde se zaměříte na jeho pocity, svou lásku k Vám brzy projeví. Je však nepravděpodobné, že by se urazil.

Ryby (19. února – 20. března)

Neutrácejte za zbytečnosti, které chcete svému partnerovi koupit. Také buďte vděční za to, že ho máte, jinak jeho láska nemusí trvat dlouho. Pokud mu řeknete, že jste za něj vděční, a řádně ho obejmete, uvidí, že Vám na něm zcela záleží, a vztah se výrazně zlepší.

Zdroj článku: