Nejšťastnější den měsíce března podle horoskopu: Blíženci dostanou skvělou nabídku, Panny čeká láska

Nejšťastnější den měsíce března podle horoskopu: Blíženci dostanou skvělou nabídku, Panny čeká láska
Štěstí je krásná, ale bohužel pomíjivá věc. O tom více si ho musíme vážit a užívat si každý den, který nám dá důvod k oslavě. I měsíc březen si pro každého z nás takový den připravil. 

Štěstí a radost může být v každém dnu. Záleží především na našem pohledu a otevřeném srdci. Některé dny nám ale osud hraje do karet a naše štěstí nelze přehlédnout. Takové dny si pro Vás připravil i na měsíc březen. Jaký bude nejšťastnější právě pro Vaše znamení? 

Beran (21.3. - 20.4.)  

Úterý 7.března 

Velekněz 

V tento den prožijete velmi krásné chvíle se svojí spřízněnou duší. Nemusí se nutně jednat o Vaši lásku, ale také o rodinu, nebo kamaráda. Zažijete silné duchovní spojení a plodnou komunikaci, která Vás mnohé přiučí. 

Býk (21.4. - 21.5.)  

Pondělí 6. března

Sedmička pohárů 

V pondělí uvidíte věci mnohem jasněji. Mlha mezi opravdovým štěstím a pouhou iluzí štěstí se rozplyne a Vy budete konečně schopní se rozhodnout, jak máte ve svém životě vlastně pokračovat. Toto rozhodnutí bude správné. 

  

Blíženec (22.5. - 21.6.)  

Čtvrtek 23. března 

Rytíř pohárů 

Dočkáte se nové lákavé nabídky, která Vás posune dále. Očekávat ji můžete od milého muže, který je plný lásky a přátelství. Kromě nového vztahu se může jednat také o nabídnutí přátelské pomoci, která pro Vás bude velkým darem. 

Rak (22.6. - 22.7.)  

Neděle 12. března 

Král pentaklů  

Tento den se budete cítit opravdu bohatí. A nejen po finanční stránce. Skvěle se bude dařit i Vašim vztahům. Nádherné chvíle můžete prožít i se svou rodinou, na kterou jste neměli poslední dobou příliš čas. 

Lev (23.7. - 22.8.)  

Úterý 28. března 

Páže pohárů  

V úterý zažijete spoustu legrace ve společnosti milých lidí. Kromě skvělých zážitků se dočkáte také nabídky, na kterou už dlouho čekáte. Nebojte se tuto nabídku přijmout. Posune Váš život k lepšímu.

Střelci, ve středu 22. března se u Vás prolomí smůla
Střelci, ve středu 22. března se u Vás prolomí smůla | Zdroj: New Africa / Shutterstock

Panna (23.8. - 22.9.)  

Úterý 7. března 

Devítka pohárů 

V tento den se začnou plnit Vaše velké sny a přání. Budete si zase více vážit sami sebe a začnete život opravdu milovat. Pokud jste byli delší domu sami, může se také konečně zase objevit láska ve Vašem životě.   

Váha (23.9. -23.10.)  

Pondělí 6. března  

Blázen 

V pondělí půjdete do všeho po hlavě a bez rozmyslů. Budete poměrně riskovat, ale opravdu se Vám to vyplatí. Odložíte svou proslulou váhavost a budete dělat věci na plno. Pozitivní vliv to může mít i na Váš další životní vývoj.

Štír (24.10. - 22.11.)  

Středa 15. března 

Spravedlnost  

Situace, která Vás delší dobu trápila a nedala Vám spát, se konečně vyřeší. A to k Vaší spokojenosti. Výsledek bude ještě lepší, než jste si kdy přáli. Zahoďte negativní myšlenky a dívejte se do budoucnosti s úsměvem a nadějí. 

Střelec (23.11.- 21.12.)  

Středa 22. března 

Desítka mečů 

Je konec všech Vašich trápení. Dlouhou dobu Vás trápila smůla a cítili jste se prokletí. Tomu je ale konečně konec. Stane se zázrak a Vy budete zase šťastní. Konečně si budete moci trochu odpočinout a hodit starosti za hlavu.

  

Kozoroh (22.12. - 20.1.)  

Pátek 17.března 

Věž  

V pátek 17. března se máte opravdu na co těšit. Bude to velká jízda a blesk z čistého nebe. Dočkáte se velmi zásadní změny ve svém životě. Možná Vás ze začátku vyděsí, ale nakonec za ni budete opravdu velmi rádi. 

Vodnář (21.1. - 20.2.)  

Pátek 10. března 

Hvězda

Blíží se konec utrpení. Konečně zase začnete věřit v krásnou budoucnost. Bude se Vám dařit opravdu skvěle. Pro mnohé z Vás to může znamenat také vyřešení nepříjemných zdravotních problémů, které Vám daly poslední dobou pořádně zabrat. Zahoďte pesimismus a těšte se na krásné zítřky. 

Ryby (21.2. - 20.3.)  

Pondělí 27. března 

Pětka holí  

Pokud vedete s někým dlouhodobější spory, v tento den se vyřeší. Protistrana zjistí, že jste měli pravdu a svou chybu uzná. Díky tomu se dočkáte nejen vytouženého klidu, ale také nových zkušeností a znalostí, které v budoucnu ještě využijete. 

Zdroj článku:
  • Autorský text