Šestice nejkompatibilnějších znamení, která se na veřejnosti vůbec nestydí

Šestice nejkompatibilnějších znamení, která se na veřejnosti vůbec nestydí
Být kompatibilní s partnerem může být krásné. Pokud se vzájemně respektujeme, poté spolu zažijeme minimum hádek nebo vůbec žádné. Pokud se však rozhodneme muchlovat na veřejnosti, nemělo by to vadit ani jednomu z partnerů. Jaké hvězdné páry si natolik rozumí, že je uvidíte se na veřejnosti mazlit každý den, přestože u ostatních lidí jim to třeba může vadit?

Býk (20. dubna – 20. května) a Panna (23. srpna – 22. září)

Jste k sobě neustále přitahováni, protože si opravdu rozumíte. I když Pannu je opravdu těžké přesvědčit, aby se na veřejnosti muchlovala, o kousek dál bez lidí jí to nevadí. Oba spadáte do zemského znamení, tudíž máte mnoho společného. Jste natolik zamilovaní jeden do druhého, že je vám naprosto jedno, kdy a kde si projevíte lásku a náklonnost.

Blíženci (21. května – 20. června) a Štír (23. října – 21. listopadu)

Pokud jde o sexuální vztah, oba jste plni vášně a chcete si co nejvíce vychutnat jeden druhého. Nevadí vám proto se mazlit na veřejnosti. Nemáte žádné zábrany, vážíte si času, který strávíte s tím druhým jedincem. Hladovíte jeden po druhém, dokud jste zamilovaní. Nevšímáte si reakcí ostatních lidí, jsou pro vás oba naprosto nepodstatné.

Rak (21. června – 22. července) a Ryby (19. února – 20. března)

Oba cítíte hlubokou lásku, projevujete si navzájem své city. Hluboce prociťujete lásku toho druhého a jste spolu šťastní, poněvadž si rozumíte v citové oblasti. Chcete se neustále dotýkat navzájem a cítíte se spolu dobře. Váš vztah není nikdy čistě sexuální. Milujete romantiku a jste citově závislí jeden na druhém.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna) a Beran (21. března – 19. dubna)

Ze začátku váš vztah nemusí být nejlepší, oba se totiž snažíte být ten dominantní partner. Jakmile se dohodnete, že se ve vedení vztahu budete střídat, prožijete krásný vztah a začnete projevovat vaše city také na veřejnosti, ovšem pro Kozoroha je to lepší někde v ústraní a poté se přesunout do soukromí.

Váhy (23. září – 22. října) a Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ani jednomu z vás nevadí mazlení se na veřejnosti a společně zajdete až k hranicím přípustného chování. Dokud jste zamilovaní, budete vzájemně projevovat svou lásku a je vám jedno, kde to bude. Žádná pravidla vás nezastaví, jste tu pouze jeden pro druhého, ne pro ostatní lidi.

Lev (23. července – 22. srpna) a Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste fascinováni jeden druhým a cítíte se spolu dobře. Není proto důvod to neukazovat širé veřejnosti. Pokud s tím má někdo v okolí problém, vás to nezajímá. Důležitý je pro vás ten druhý, nenadchnete se pro názor jiných lidí.

Zdroj článku: