Některá znamení čekají v březnu převratné změny, Vodnáře a Lvy čekají životní zvraty, Ryby a Berani potkají osudové lásky

Některá znamení čekají v březnu převratné změny, Vodnáře a Lvy čekají životní zvraty, Ryby a Berani potkají osudové lásky
Březen je měsícem jara, rostliny se dostávají do rozkvětu a příroda se probouzí. Ovšem březen je i měsícem změn, a to především pro Berany a Panny. Březnový úplněk je ve znamení Panny. 

Úplněk

Úplněk v březnu nastane 7. 3. 2023. Konkrétně ve 13:40. Bude ve znamení Panny. Pro Panny přinese změny k lepšímu. Ostatním znamením, uzavře téma spojené s pracovní tématikou. Termín úplňku je vhodný pro různé očistné rituály. S úplňkem přijde i mírná nespavost. 

Beran 21. 3. - 20. 4.

Čeká Vás měsíc plný zvratů. Díky tomu, že vás bude doprovázet Venuše i Jupiter, díky jejich postavení, zažijete nejlepší měsíce tohoto roku, ne-li celého života. Venuše vás bude doprovázet až do 16. března a poté můžete očekávat cestování na krátké vzdálenosti.

Celým měsícem Vás bude doprovázet úprava bydlení, od menších změn až po stěhování. Máte-li o někoho zájem, budete mít strach navázat, nebo prohloubit kontakt, můžete být mírně podráždění a to vám k navázání kontaktu nepomůže, tak si na to dávejte pozor. Během tohoto měsíce poslouchejte své sny, intuice vám může něco naznačit. Nezapomeňte si během novoluní něco přát, může se to splnit.

Lev 23. 7. – 22. 8.

V tomto měsíci se vydáte na nové cesty. Kolem 16. března se dostane Venuše do optimální polohy a zajistí vám přízeň a bohatství. Ohledně pracovní pozice i kariérní růst. Je velká pravděpodobnost, že pokud požádáte o povýšení, či zvýšení platu, dostanete to, co si přejete. Do 25. března budete pozváni na velké množství zábavy, konkrétně oslav, párty a večírků.

Pokud jste nezadaní, zvažte setkání s někým novým nebo vyzkoušení on-line seznamek. Jste si jistí, že získat vztah je pro vás hračka, ale když zjistíte, že nejste jediní zájemci, rozhodí vás to. 

Vodnář 21. 1. – 20. 2.

Březen bude jeden z nejdůležitějších měsíců vašeho života. Budete chtít cestovat a poznávat nová místa. Očekávejte více času na rodinu a vášeň. Pokud nejste ve vztahu, vyrazte ven a poznávejte nové lidi. Je možné, že potkáte toho pravého, ale je větší pravděpodobnost, že vám spadnou růžové brýle a zjistíte, že osoba není přesně dle vašich představ.

Pozorujte náhlý přírůstek finančních prostředků a užívejte si, dopřejte si luxus. Dojděte si na masáž s kamarádkou, či na večeři s rodinou.

Ryby 21. 2. – 20. 3.

Jedno z vašich nejdůležitějších období života vám právě začíná. Do 25. března pracujte na domácím prostředí, na změnách jako je rekonstrukce či stěhování. Po 25. březnu se projevý vaše vášeň. Budete si užívat vašeho života, březen bude vaše klíčové období pro romantiku a vztahy, pro koníčky a čas věnovaný dětem.

Čas úplňku tedy 7. březen pro vám přinese zlom ve vztahu, zasnoubení nebo nastěhování, v tom opačném případě rozchod. Díky vlivu Saturnu může 21. březen přinést povýšení či vyšší plat. Zvýší se vaše tendence upřednostňovat ostatní před sebou. 

Zdroje článku: