Partnerský horoskop na tento týden: Střelce bude partner inspirovat, Váhy, promluvte si s partnerem o budoucnosti

Partnerský horoskop na tento týden: Střelce bude partner inspirovat, Váhy, promluvte si s partnerem o budoucnosti
Spojení Venuše s Jupiterem vztahu hodně pomůže. Nehrozí žádné hádky, naopak, podobně jako celý minulý týden, se s partnerem budeme ve všem podporovat. Také začneme o vztahu přemýšlet v hlubším slova smyslu. Co můžete od svého života tento týden čekat Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

K partnerovi buďte naprosto upřímní, zároveň s ním ale mluvte v klidu a pokud se Vám na něm nelíbí, jemně mu vysvětlete, proč se Vám to nelíbí. Tak zvýšíte projevy lásky ve vztahu, protože i Váš partner bude více klidný. Také můžete vyrazit na společné dobrodružství.

Býk (20. dubna – 20. května)

Prostřednictvím snu můžete zjistit, jaká Vás s partnerem čeká budoucnost. To je skvělá příležitost začít na vztahu řádně pracovat. Také byste si měli poslechnout, co říká Váš vnitřní hlas, tento týden bude mít o vztahu s partnerem co říci.

Blíženci (21. května – 21. června)

Váš vztah bude po celý tento týden úžasný. Očekávejte však, že některé problémy ve vztahu nevyřešíte pouze sami dva. Zeptejte se svého nejlepšího přítele, co by na Vašem místě dělal on, pokud se ve vztahu vyskytne nedorozumění, a zvažte jeho slova.

Rak (22. června – 22. července)

Budete inspirováni svým partnerem zlepšit svou pracovní morálku. Budete se mu hodně věnovat, což může způsobit, že přestanete stíhat své závazky vůči zaměstnavateli. Váš partner Vám však pomůže, pokud pracujete z domova, což váš vztah ještě posílí.

Lev (23. července – 22. srpna)

Měli byste být k partnerovi více vnímaví. Naštěstí si to uvědomíte již na začátku tohoto týdne a partnerovi přichystáte příjemné překvapení. Možná se Vám bude v průběhu týdne jevit mrzutě, jde pouze o jeho přechodný pocit a dlouho trvat nebude.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nyní je nejlepší čas na romantiku. Budete hodně vášniví, na což Váš partner není příliš zvyklý, ale rozhodně ho to potěší. Není to jediné překvapení, které mu přichystáte – připravíte mu romantickou večeři, na jejíž přípravu využijete všechnu svou kreativitu.

Vášeň bude typická pro v tomto
Vášeň bude typická pro panny v tomto týdnu | Zdroj: Volodymyr TVERDOKHLIB/ Shutterstock

Váhy (23. září – 23. října)

Nyní je skvělý čas si s partnerem promluvit o tom, jak si představujete společnou budoucnost. Po celý tento týden, hlavně v prvních čtyřech dnech, si získáte partnerovu plnou pozornost, avšak komunikovat o společné budoucnosti můžete po celý týden.

Štír (24. října – 21. listopadu)

S partnerem si nyní budete rozumět více než kdy jindy, najdete totiž společnou aktivitu – oba budete tíhnout k pomoci ostatním lidem. Pokud jiskra ve vztahu již vyhasíná, společná dobrovolnická činnost opět zažehne oheň. Také budete hodně romantičtí v soukromí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Je čas učit se společně novým věcem, pokud chcete svůj vztah trochu oživit. Existuje-li něco, co se chcete naučit Vy i Váš partner, měli byste se spojit a začít studovat. Může to znít jako nuda, ale s trochou kreativity tomu tak být nemusí. Partner Vás bude inspirovat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V partnerství zatoužíte po klidu a také ho dostanete. Váš partner Vám splní, co Vám na očích vidí, a také s Vámi bude udržovat zdravou komunikaci. Společně můžete zjistit, co je třeba ve vztahu vylepšit či oživit, a začít na tom pracovat, abyste v budoucnu nebyli oba nešťastní.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Potřebujete-li strávit s partnerem nějaký čas o samotě, vyrazte na romantickou dovolenou. Upevní to Váš vztah, poněvadž Vás na dovolené čeká mnoho kreativních překvapení, která Vám může připravit Váš partner na důkaz své lásky. Skloubí Vás to dohromady.

Ryby (19. února – 20. března)

Mějte na paměti, že Váš partner je největší bohatství, které můžete mít, a již ho máte. Můžete totiž zatoužit po jiném partnerovi čistě ze sobecké vůle, protože Vám partner nemusí nutně ve všem vyhovět. Každý jsme jiný, tak na to myslete, než uděláte chybu, které byste později litovali.

Zdroj článku: