Velký andělský horoskop na měsíc březen: Býci potřebují kompromisy, Raky čekají velké změny a Ryby zapracují na sebedůvěře

Velký andělský horoskop na měsíc březen: Býci potřebují kompromisy, Raky čekají velké změny a Ryby zapracují na sebedůvěře
Andělé nás ochraňují a starají se o to, abychom se měli dobře. Kus práce, ale musíme udělat sami. Co radí andělé jednotlivým znamením? Co by nám chtěli říct? 

Každé znamení zvěrokruhu má svého strážného anděla, který ho ochraňuje a vede naše kroky tak, abychom byli šťastní a došli ke svému cíli. Tito andělé, mají pro jednotlivá znamení radu, případně vzkaz, pro měsíc březen. Podívejme se, na co Vás chtějí připravit, nebo upozornit. Pokud se budete řídit jejich krásnými radami, zajisté projdete celým měsícem hladce a bez větších problémů. 

Beran (21.3. - 20.4.) 

Kamael má pro Vás vzkaz: Sežeňte si více informací 

Vyhněte se v březnu unáhleným rozhodnutím. Nenechte okolí, aby Vás tlačilo do rychlých rozhodnutí. Dopřejte si čas a zvažte všechna pro a proti, která jednotlivé varianty přinášejí. Jen tak získáte výsledek, který bude pro Vaše dobro. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

Hagiel má pro Vás vzkaz: Dělejte kompromisy 

Mít dobré vztahy s lidmi pro Vás nebude jednoduché. Každý jsme jiný a každý máme jiné potřeby. Pokud si chcete udržet kvalitní vztahy i v březnu, zvolte cestu kompromisů. Jen tak mohou být spokojené obě strany. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Rafael má pro Vás vzkaz: Poslouchejte svou intuici 

Nenechejte si vnutit názory, které s Vámi nijak nesouzní. Jste samostatný člověk a máte právo na vlastní názor a rozhodnutí. Více než na rady druhých, dejte v březnu na vlastní pocity a především intuici

 

Rak (22.6. - 22.7.) 

Gabriel má pro Vás vzkaz: Velké šťastné změny

Dočkáte se nádherných změn, které přijdou sice velmi nečekaně, ale obrátí Váš život k lepšímu. Ze začátku budete touto změnou možná zaskočeni a bude ve Vás budit obavy, ale rychle zjistíte, že je opravdu pro Vaše dobro.  

Lev (23.7. - 22.8.) 

Michael má pro Vás vzkaz: Situace se zlepší

Procházíte si nepříjemným trápením a máte strach, že celá tato situace pro Vás nedopadne dobře. Tyto strachy jsou ale zbytečné. Všechno dobře dopadne a Vy nakonec odejdete ještě šťastnější, než jste byli dříve.  

Panny, potřebujete odpustit sobě i lidem, kteří Vám ublížili
Panny, potřebujete odpustit sobě i lidem, kteří Vám ublížili | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Panna (23.8. - 22.9.) 

Rafael má pro Vás vzkaz: Odpuštění 

Velkým březnovým tématem pro Vás bude odpuštění. Potřebujete odpustit nejen lidem, kteří Vám dříve ublížili, ale především také sobě. Uvědomte si, že jste neudělali nic špatně. Jednali jste podle svého nejlepšího svědomí. 

Váha (23.9. -23.10.) 

Hagiel má pro Vás vzkaz: Zlepšení zdraví 

Trápily Vás v předchozích týdnech nepříjemné psychické problémy, zdravotní stav, nebo byly snad nemocné dokonce Vaše vztahy? Nemějte strach. Anděl Hagiel už pracuje na zlepšení a brzo uvidíte první úspěchy jeho snahy. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

Asrael má pro Vás vzkaz: Láska 

Valentýn už je pryč a do května, měsíce lásky, je ještě daleko. To Vám ale nebrání oddávat se lásce, která v březnu prostoupí každý kousek Vašeho těla. Budete se cítit nádherně, 

Střelec (23.11.- 21.12.) 

Zadkiel má pro Vás vzkaz: Jednejte 

Pokud něco chcete, musíte si za tím jít. Anděl Zadkiel Vám pomůže, ale musí vidět také Vaši snahu a odhodlání. Nebojte převzít odpovědnost a udělat maximum pro své sny a cíle. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Kassiel má pro Vás vzkaz: Hojnost 

V březnu na Vás čeká velká hojnost přesně podle Vašich představ. Kdo touží po penězích, dočká se jich. Kdo se cítil osamocen, dočká se krásného souznění. Nezapomeňte své štěstí poslat také dál. Sdílená radost je dvojnásobná radost.  

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Uriel má pro Vás vzkaz: Je to na Vás 

O svém osudu máte jedinečnou příležitost rozhodnout sami. Záleží na Vás, co doopravdy chcete a co jste pro své přání ochotní udělat. Pokud přece jen zabloudíte a nebudete vědět kudy kam, Váš anděl Uriel Vás navede. 

Ryby (21.2. - 20.3.) 

Asariela má pro Vás vzkaz: Důvěra 

Musíte zapracovat na otázce důvěry. Pokud máte problém důvěřovat lidem ve svém okolí, problém nejspíš pramení u Vás. Zaměřte se proto na důvěru k sobě samým. 

Zdroje článku: