4 znamení zvěrokruhu, která postrádají obchodní dovednosti

4 znamení zvěrokruhu, která postrádají obchodní dovednosti
Obchodování může přinést hodně příjmů, ale také výdajů. Můžeme se naučit, jak úspěšně obchodovat, avšak někteří lidé k tomu prostě nemají vlohy. Jak jste na tom vy? Zde se dočtete, která znamení zvěrokruhu obvykle nedisponují potřebnými vlastnostmi. Najdete se zde?

Beran (21. března – 19. dubna)

Rádi se předvádíte a soutěžíte s ostatními, také rádi ukazujete své vůdčí schopnosti. Člověk by si mohl pomyslet, že jste přímo určení pro obchodní záležitosti, poněvadž vám nikdy nechybí argumenty. Avšak takto to není. Váš hlavní nedostatek je, že když se do něčeho pustíte, jste hodně impulzivní a často ani řádně nepromyslíte, do čeho jdete.

Pokud si založíte firmu, která vám má vynést peníze obchodem, můžete záhy zjistit, že vás tato práce ve skutečnosti nebaví. Také si často nejste jisti svými cíli, nevíte, co vlastně chcete. Také si sjednáte více schůzek, než zvládnete časově i psychicky. Váš obchodní duch poté snadno skončí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nikdy nevíte, co opravdu chcete. Pokud si řeknete, že cesta obchodování se stane vaším hlavním příjmem a bude to zábava (což se určitě stalo alespoň jednou ve vašem životě), a navíc najdete čas i úsilí se tímto směrem skutečně vydat, zjistíte, že to není nic pro vás, poněvadž náhle se vám do toho nebude chtít.

Proč byste měli jít na důležitou obchodní schůzku a jednat za svou firmu, když můžete dělat něco jiného, něco, co zrovna dělat chcete? Nejste dostatečně soustředění, abyste se účastnili obchodních schůzek, ale pokud jde o nápady, jak firmu vylepšit či zviditelnit, jste výborný zaměstnanec.

zdroj:Kathy Hutchinson / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Zprvu můžete být nadšení, že se vám na obchodní cestě daří, ale neuvědomujete si, že jakmile bude vaše firma sílit a kontaktů bude přibývat, začnete pracovat pod tlakem. A stres je něco, co nezvládáte příliš dobře.

Postupně se stanete ke svým zaměstnancům nepřátelští ne proto, že byste toužili být špatným nadřízeným, nýbrž proto, že vaše přecitlivělost vůči pracovnímu stresu dosáhne obludných rozměrů a vy si to budete potřebovat někde ventilovat. Neřešíte pracovní a obchodní problémy, spíše se stáhnete do ústraní, dokud nezmizí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Problémy v obchodní oblasti se nakonec vždycky objeví, jenže na to jste se nepřipravili. Jedná se pro vás o něco neočekávaného. A jakmile se stane něco neočekávaného, vy zamrznete, poněvadž nevíte, co máte dělat, žádný scénář jste si nepřipravili, protože jste si neuvědomili, že něco takového by mohlo nastat.

Doslova zamrznete. Zapomenete se vyjadřovat a nevíte, jak z toho ven. Své podnikání můžete zahodit, poněvadž o problémy a následně o celou obchodní záležitost ztratíte zájem.

Zdroj článku: