Partnerský horoskop na červenec 2022: Lvi dostanou druhou šanci, Berani by se měli soustředit především na sebe

Partnerský horoskop na červenec 2022: Lvi dostanou druhou šanci, Berani by se měli soustředit především na sebe
Červenec bude velmi intenzivní měsíc s mnoha změnami a příležitostmi k nalezení sebe sama. Bude to však zkouška pro vaše srdce, zda je připraveno následovat svou pravdu. Nadcházející týdny nejsou bez výzev, ale tyto překážky jsou tu proto, aby vám pomohly přijmout pravdu vašeho srdce a to, co od lásky chcete.

Beran

Hodně z toho, čím právě teď procházíte, je hledání sebe sama. To může vést k rozchodu, anebo naopak k nové lásce, ale musíte se především soustředit na sebe. Když se změníte vnitřně, změní se i to vnější. Vaše myšlenky vás vybízí k zamyšlení nad tím, co se stalo, abyste mohli začít činit jiná rozhodnutí.

Býk

V červenci budete mít mnoho příležitostí probrat věci se svým současným nebo nadějným partnerem a poté začněte podnikat nezbytné kroky k vybudování svých základů. To vám pomůže cítit více zapálení pro další krok a ujistit se, že jeho vytváření věnujete dostatek času.

Blíženci

Nový měsíc jsou nové možnosti, které vám dávají další impuls k tomu, abyste se ujistili, že jste něco jasně promysleli. Jako vzdušné znamení se často zabýváte více možnostmi najednou. Přesto váš vaše myšlenky přitahují k tomu, co vám připadá správné nebo po čem toužíte, což je obzvláště užitečné v lásce.

Rak

Vše, co se týká romantiky a lásky, znamená, že se pro vás v oblasti vztahů uzavírá kruh. Podívejte se, co se dělo kolem začátku roku, protože 2. ledna nastalo novoluní v Kozorohu. Tento měsíc by mohl něco dotáhnout do konce nebo si uvědomit, že je třeba něco úplně pustit. Ujistěte se, že se vydáváte vstříc lásce, po které toužíte.

Lev

Pokud jste snili o lásce, která vám utekla, máte druhou šanci. Hvězdy v červenci jsou nakloněny k návratu něčeho, co jste dříve cítili, že jste ztratili.. Pokud se vrací stará láska, ujistěte se, že spojení, které jste považovali za jedinečné a výjimečné, stále existuje. Chtějte se jen ujistit, že cokoli, čemu nyní řeknete ano, je požehnáním, a ne lekcí od vesmíru.

Panna

Pokud musíte přehodnotit vztah z hlediska toho, zda s vámi partner skutečně souzní, pak je na to právě teď ten správný čas. Pokud je čas jít dál, uvědomte si, že to nemusí být kvůli selhání jednoho z vás, ale může to být jednoduše proto, že nejste v souladu jeden s druhým. Pro jiné to může být začátek hlubšího závazku a dokonce manželství. 

Váhy

V tento měsíc je čas jednat a vytvořit si takový vztah, jaký si přejete. Jakkoli jste od loňského podzimu v této oblasti svého života odvedli spoustu práce, nyní je čas ujistit se, že si nenecháte ujít příležitost ke štěstí. V lásce nejsou nikdy žádné záruky, kromě těch, že se o to nepokusíte.

Štír

V tomto období se zvyšuje šance na úžasná fyzická setkání a položení základů pro takový vztah, po kterém toužíte. I když jste nezadaní, tato energie je o tom, abyste se vymanili ze své komfortní zóny a navázali takový vztah, jaký si skutečně zasloužíte.

Střelec

V následujícím měsíci je čas ujistit se, že vztah, do kterého investujete, vám přinese potřebnou návratnost. Láska se v tomto období stává také oddanější a duchovnější. Ať už se jedná o ukončení nového vztahu, nebo o nadcházející svatbu, je to ideální čas k poznání významu toho, že domov je skutečně tam, kde je srdce.

Kozoroh

Naskýtají se vám příležitosti k lásce, které jste dříve přehlíželi nebo před nimi zavírali své srdce. Pamatujte, že nikdy není pozdě začít znovu a že musíte věřit, že jste hodni mít takový vztah, po jakém toužíte. Pokud tomu věříte, je možné všechno.

Vodnář

Červenec je nový začátek v rámci stávajícího vztahu. Využijte energii tohoto dne k tomu, abyste prozkoumali, co je třeba uvolnit, abyste měli pocit, že se s partnerem můžete čerstvě posunout vpřed. To, že se objevují výzvy, neznamená, že je vztah špatný. Nezapomeňte, že vše je o tom, jak se společně přes věci přenesete.

Ryby

V lásce vás někteří vidí jako jedinou rybu v moři, kterou nemohou chytit. Na lásku a vztahy se díváte jinak. Romantika je nezbytná, ale stejně tak i samostatnost a svoboda. Z tohoto důvodu vám může trvat několik lekcí lásky, než poznáte, jaké hranice si nastavit, abyste toho dosáhli. 

Zdroje článku: