Stereotyp, s nímž si lidé spojují Vaše znamení zvěrokruhu

Stereotyp, s nímž si lidé spojují Vaše znamení zvěrokruhu
Pokud vyjmenujeme jednotlivá znamení zvěrokruhu, lidé si vždy vybaví něco, s čím je spojí. Tak vznikají předsudky, které k Vám někteří lidé budou chovat, pokud jim sdělíte své datum narození či znamení zvěrokruhu. K jakým stereotypům jste odsouzeni Vy, podle Vašeho data narození?

Beran (21. března – 19. dubna)

Říká se o Vás, že máte nesnesitelnou povahu a uděláte cokoliv, aniž byste zvážili rizika. Realita je taková, že si dobře promyslíte, co budete dělat, nejednáte bez rozmyslu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Milujete jídlo, jste nesnesitelní svou tvrdohlavostí a lenost je Vaše druhé jméno. To se o Vás říká. Ne, že by to nebyla pravda, ale rozhodně ne v takovém měřítku. Dokážete přiznat svou chybu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Lidé si myslí, že když jste Blíženci, máte svou světlou a horší část osobnosti, a přetvařujete se. Realita je taková, že se snažíte vidět více úhlů pohledu.

Rak (22. června – 22. července)

Lidé si o Vás často myslí, že jste psychicky labilní, a to kvůli Vašim výbuchům nálad. Již si neuvědomují, že silně chápete emoce druhých a vybouchnout může občas každý.

Lev (23. července – 22. srpna)

Podle mínění ostatních se zajímáte především o sebe samotné a nehledíte na ostatní lidi. Pravdou je, že přestože můžete být sebestřední, vždy se staráte o ostatní lidi a máte dobré srdce.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste považováni za někoho, komu vadí i ten nejmenší detail či smítko prachu. Ve skutečnosti více než to máte raději, když můžete pomáhat ostatním lidem s jejich problémy.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte reputaci osoby, která se nikdy nikoho nezastane, poněvadž se příliš bojíte konfrontací. Není to tak. Konfrontací se nebojíte, jen je nevyhledáváte. Pokud musíte zakročit, zakročíte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Podle spousty lidí jste bezohledný sadista, který si v intimním životě vynutí opravdu cokoliv, hlavně že uspokojí své choutky. Realita je taková, že myslíte i na své partnery.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Neschopnost vytvářet dlouhodobé vztahy, přelétavost a nespolehlivost – tyto vlastnosti Vám přisoudí lidé, pokud jim řeknete, že jste Střelec. Za to všechno může Vaše dobrodružná povaha.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Podle některých lidí neustále toužíte po přesčasech a neumíte si užít života, nechápete žádné vtipy. Fakticky se dokážete bavit, jen máte jiné priority.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

O nikoho a o nic se nestaráte, žijete jen sami pro sebe a jste divní – to si o Vás myslí ostatní lidé. Doopravdy žijete pro pomoc ostatním lidem, pokud to budou potřebovat.

Ryby (19. února – 20. března)

Podle velkého množství lidí se pouze utápíte v beznaději a litujete sami sebe. Někteří lidé si opravdu myslí, že nic jiného neděláte. Popravdě také rádi posloucháte problémy druhých.

Zdroj článku: