Horoskop na 5. dubnový víkend: Vodnáři budou přehánět, Panny víkend stráví s přáteli

Horoskop na 5. dubnový víkend: Vodnáři budou přehánět, Panny víkend stráví s přáteli
Od pátku na nás začne mít vliv Uran. Spousta z nás bude muset změnit své plány a nebude se jednat o příjemnou změnu. Budeme potřebovat čas, než si uvědomíme, jak prospěšná pro nás změna vlastně byla. Co čeká tento víkend Vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Přestože zpočátku nemusíte být šťastní, že nic nejde podle Vašich plánů, v průběhu víkendu se setkáte s přítelem, s nímž si popovídáte a jehož slova Vám zvednou náladu. Také pochopíte, proč se Vám začátkem víkendu nemuselo dařit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Dejte si pozor na to, jak tento víkend budete vnímat členy své rodiny. Můžete být nepříjemní, a to zejména v pátek. Po zbytek víkendu se budete spíše uklidňovat a můžete být hodně tvořiví. Se svým uměním se můžete pochlubit přátelům, podpoří Vás.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše nápady nemusejí být tak úžasné, jak si tento víkend budete myslet. Pokud se totiž rozhodnete tyto nápady proměnit ve skutečnost, záhy zjistíte, že na to ještě nemáte. Než něco uděláte, ujistěte se, že Vaše nápady jsou realizovatelné.

Rak (22. června – 22. července)

Neměli byste bezduše utrácet, zejména v pátek a v sobotu. Budete cítit nutkání utratit své peníze, ale pokud to uděláte, na konci víkendu hodně zapláčete. Nejlepší pro Vás bude Vaše finanční rezervy střežit jako oko v hlavě. Zjistíte, že se Vám tento přístup vyplatí.

Neměli by jste bez duše utrácet
Neměli byste bezduše utrácet | Zdroj: pixelrain / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Tento víkend můžete zažít opravdovou úzkost, pokud své plány neuspořádáte. Odbíhat od jedné věci ke druhé Vám může znít tento víkend lákavě, ale brzy zjistíte, že to nebyl až tak úžasný nápad. Nejhorší to bude v pátek, rozmyslete si, co uděláte, než to uděláte.

Panna (23. srpna – 22. září)

Trávení času s přáteli, kteří si skutečně váží Vašeho pravého Já, přinese mentální uspokojení. Můžete se snadno rozčílit, pokud Vás někdo nebude respektovat, proto travte čas pouze s těmi nejlepšími z přátel. Pokud jste se pohádali s dobrým přítelem, požádejte ho o odpuštění.

Váhy (23. září – 23. října)

Váš přítel Vám poskytne radu, které byste se měli držet, a to nejspíše v pátek, či v sobotu ráno. Po zbytek víkendu budete chtít trávit čas pouze sami se sebou. Dovolí Vám to nahlédnout do svého nitra a uvědomit si, zda jste v poslední době neudělali nějakou chybu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Budete zaměřeni na své přátele. Proč si s nimi nevyjít ven a neuspořádat nějakou akci? Jen se ujistěte, že tito přátelé jsou opravdu dobří a respektují Vaše rozhodnutí, jinak se zbytečně pohádáte. Jsou-li Vaši přátelé zaneprázdněni, poohlédněte se po někom, kdo sdílí Vaše koníčky.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Uvědomění, co byste nyní měli ve svém životě změnit, přijde náhle. Pokud si stále nebudete jisti, stýkejte se s lidmi či celými skupinami lidí. Mohou Vás nasměrovat správným směrem a navíc najdete nové pracovní kontakty a nabídky práce, pokud se na ně zaměříte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Můžete si začít všímat, že Váš život není takový, jaký byste si ho přáli mít. Pokud si nebudete vědět rady, můžete se poradit s profesionálem, avšak moudrý přítel bude také bohatě stačit. Hlavní bude, že zjistíte, co Vás činí tak nešťastnými, a změníte to.

Hlavní bude, že zjistíte, co Vás činí tak nešťastnými, a změníte to.
Hlavní bude, že zjistíte, co Vás činí tak nešťastnými, a změníte to. | Zdroj: Romolo Tavani / Shutterstock

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Můžete začít myslet na svůj vztah (či romantiku celkově, pokud jste sólo) a uvažovat, co by se mělo změnit. Vaše hranice, které si začnete vytvářet, ale nepřinesou žádný užitek, naopak Vám ještě přitíží. Budete zacházet do extrémů, což je největší negativum tohoto víkendu.

Ryby (19. února – 20. března)

V pátek můžete mít špatnou náladu. Zjistíte něco, co se Vám líbit nebude. Pokud se tím nechcete trápit do konce víkendu, je vhodné zajít za někým, komu plně důvěřujete, a vypovídat se. Okamžitě se Vám uleví a Váš problém se nebude jevit tak obrovsky.

Zdroj článku: