I celebrity mají své koníčky. Uhodnete, co sbírá Angelina Jolie, nebo čím si krátí dlouhou chvíli Sarah Jessica Parker

I celebrity mají své koníčky. Uhodnete, co sbírá Angelina Jolie, nebo čím si krátí dlouhou chvíli Sarah Jessica Parker
Některé koníčky světovým celebritám vyloženě sluší a něco to o nich i vypovídá. Někdo nemůže být bez adrenalinu a někdo se měl narodit asi v jiné kůži. Kdo z nich vás překvapí?

BRADLEY COOPER

Pokud nosí Bradley Cooper k vaření zástěru, musí být doslova k nakousnutí. Tento chlapík se chlubí svou kuchařskou vášní, kterou údajně zdědil po své italské babičce. Ta ho naučila vyrábět i domácí těstoviny a mnoho dalších specialit z italské kuchyně. Tak od takového kuchaře musí chutnat špagety i bez omáčky.

PATRICK DEMPSEY

Švihák Patrik Dempsey se rozhodl po odchodu ze seriálu „Chirurgové“ trochu zvolnit pracovní tempo a více se věnovat svému adrenalinovému koníčku. Všechen svůj volný čas tráví za volantem, a to rovnou v závodech RALLY. Kdyby ho herectví přestalo bavit, mohl by se svým koníčkem i slušně živit. Jeho snem je vyhrát „24 hodin Le Mans“

HARISON FORD

Tento chlapík nejen skvěle pilotuje vesmírné plavidlo ve Star Wars, ale jde mu to i s poněkud fádnějšími modely pozemských letadel. Vlastní celou řadu leteckých licencí pro různé druhy letadel. V místě bydliště často pomáhá v horách hledat ztracené turisty a můžeme jen spekulovat, zda se některé jeho fanynky neztrácí naprosto úmyslně. Stejně jako to má jeho Indiana Jones, občas koníček přináší i problémy, a tak kromě několika nouzových přistání byl i vyšetřovaný za nezdařené přistání, kdy si herec spletl přistávací dráhu a ohrozil tak pasažéry jiného letadla.

JOHN TRAVOLTA

Stejný blázen do létání je i John Travolta, který je hrdým vlastníkem pěti letadel a přistávací dráhy ve vlastní zahradě.

COLIN FARRELL

Tento drsňák by zase nejraději život protančil. Už od mládí ho to vždy silně táhlo do country lokálů, kde rád tančil. V černém klobouku a kožené vestičce by mu jen málokterá dívka odolala.

JENNIFER GARNER

Kromě hereckého nadání dostala herečka od sudiček i hudební talent a už na střední to uměla se saxofonem v ruce pořádně roztočit. Hrávala dokonce v kapele.

MERYL STREEP, SARU JESSICU PARKER, JULII ROBERTS, KATHERINU HEIGL A RYANA GOSLINGA

spojuje vášeň pro klubka vlny a pletené svetry. Všichni považují pletení za činnost, u které si srovnají myšlenky a soustředí se na důležité věci.

GLEENA DAVIS

Herečka nejednou ve filmu dokázala uplatnit své sportovní nadání. Jako lukostřelkyně je ovšem tak uznávaná, že byla u testování luků pro OH v Sydney.

KATE MOSS

I známá pařmenka umí překvapit. Kate má sportovního ducha a při synchronizovaném plavání odpočívá.

EMA WATSON A SUSAN SARANDON

Mají společnou zálibu v ping pongu. Sarandon si v New Yorku dokonce otevřela pong pong klub.

LEONARDO DICAPRIO

Sběratelská vášeň se pořádně prodraží Leonardu DiCapriovi, který sbírá figurky ze Star Walsů a za vzácné kousky klidně zaplatí přes 100 tisíc dolarů.

TOM HANKS

Herec má nezvladatelnou vášeň pro psací stroje. Jak nějaký vidí, už ho nese domů. Má jich už přes 200 kusů.

ANGELINA JOLIE

U představitelky Lary Croft se ani nikdo nediví, že sbírá dýky a nože. Vášni propadla v jedenácti letech, když dostala první dýku od matky a vášeň předala i svým dětem.

JOHNY DEPP

Na světě je mnoho lidí, co sbírají panenky Barbie. Ale to, že je mezi nimi i Johny Depp, je hodně úsměvné. Umíte si představit nejznámějšího piráta na světě, jak sedí uprostřed hromady panenek a oprašuje jim sukýnky?