České celebrity, které porodily v roce 2021

České celebrity, které porodily v roce 2021
Sledujete novinky ze světa českých celebrit, ale občas ztratíte přehled, kdo je s kým, kdo je v tom a kdo se s kým rozešel? Připravili jsme si pro vás přehled všech novopečených maminek, které během letošního roku porodily.

Zorka Hejdová

Oblíbená moderátorka rádia Evropa 2 letos 8. dubna přivedla na svět potomka, kterému s manželem Mírou Hejdou dali jméno Nikolas. O tuto krásnou novinku se se svými fanoušky podělili manželé na svých instagramových účtech. Oba mají ze syna obrovskou radost a neustále přidávají fotografie z procházek i domácího prostředí.

3v1

Sledujete trio 3v1 alias Nikol Štíbrovou, Veroniku Arichtevu a Martinu Pártlovou? To vám pak nejspíš neuniklo, že hned dvě ze tří členek byly letos těhotné. Co ale nikdo nečekal bylo, že své potomky přivedou na svět ve stejný den! Informoval o tom web aktualne.cz. 16. června 2021 tak na svět přivedla Martina Pártlová dceru Stellu a o několik hodin později ji následovala Nikol Štíbrová, která svého druhorozeného syna pojmenovala Tobias.

Karolína Kurková

A nesmíme se zapomenout zmínit ani o Karolíně Kurková, která se sice o fotografie těsně po porodu nepodělila s celým světem prostřednictvím svých sociálních sítí, ale fotku se svou dcerou Lunou Grace přidala na svůj instagramový profil na Den matek. Narození své dcerky tak tajila téměř dva týdny.

Do popisku k fotce napsala, že mají ze svého malého andílka nesmírnou radost a že se narodil na růžový super úplněk. Luna Grace je již třetí potomek této slavné české topmodelky a jedná se o první dceru. Na její narození se těšila celá rodina.

Svého třetího potoka přivedla letos na svět i teprve dvaceti osmiletá Ornella Koktová a s manželem Josefem Koktou ho pojmenovali Sven. Všem novopečeným maminkám srdečně gratulujeme a přejeme spoustu štěstí a zdraví nejenom jim, ale i jejich malým uzlíčkům.

 

Zdroj: