5 celebrit, které mají partnery mimo showbusiness. Jak jim to spolu klape?

5 celebrit, které mají partnery mimo showbusiness. Jak jim to spolu klape?
Často je spíše k udivení, když vidíte, že si někdo slavný našel partnera mimo branži. Samozřejmě to má své výhody i nevýhody. Přestože je od sebe totiž dělí rozdílné životní styly, vzájemně si toho mohou nabídnout mnohem více. Komu se takový vztah podařilo navázat a jak jim to spolu sluší?

Matt Damon a Luciana Barroso

Herec Matt Damon zrovna v Miami natáčel film Bratři jak se patří (2003), když se po dlouhém dni vydal s kolegy do baru. Prý se mu ten večer nikam moc nechtělo a ostatní ho museli dokonce přemlouvat. Nakonec se mu to ale rozhodně vyplatilo, protože právě tam poprvé uviděl ženu svého života. Luciana v baru totiž pracovala a už od začátku to byla láska na první pohled. V roce 2013 se vzali, jsou spolu dodnes a stále mají klidný a spokojený vztah.

Zdroj: Autor: magicinfoto / Shutterstock

George Clooney a Amal Alamuddin

Oblíbený herec byl sám dlouho přesvědčený, že zůstane svobodný a bezdětný, a tak pro všechny byl velký šok, když se oženil s britskou advokátkou Amal Alamuddin. Není ale divu, že jejímu šarmu a inteligenci naprosto podlehl. Seznámili se na společné večeři, kde ho Amal naprosto okouzlila. Jen o rok později se v italských Benátkách vzali a nyní spolu mají čtyřletá dvojčata Alexandera a Ellu.

Meryl Streep a Don Gummer

Zdroj: Autor: s_bukley / Shutterstock

Herečka Meryl Streep a sochař Don Gummer se řadí mezi ty nejstabilnější páry Hollywoodu. Jsou spolu totiž už přes 40 let. Jejich seznámení bylo ale poměrně zajímavé, protože po smrti Merilyna patnera, jí její bratr nabídl, aby se prozatím nastěhovala do bytu jeho přítele, který je na cestách a po nějakou dobu bude pryč. Když se ale Don z cest vrátil, začali spolu chodit a do půl roku už proběhla svatba. Mají spolu už čtyři dospělé děti. I po tolika letech to ale páru sluší a je vidět, že jsou spolu pořád stejně šťastní.

Herečka Meryl Streep a sochař Don Gummer se řadí mezi ty nejstabilnější páry Hollywoodu. Jsou spolu totiž už přes 40 let.

Pierce Brosnan a Keely Shayne Smith

I představitel Jamese Bonda našel lásku mimo svou branži. Keely je novinářka a s Piercem se seznámila právě během jejich společného rozhovoru. Vzali se v roce 2001 a mají spolu dvě děti. Jejich vztah je pořád plný lásky a spoustu společných momentů z jejich života sdílí Pierce také na svých sociálních sítích.

Zdroj: Autor: Andrea Raffin / Shutterstock

Jiří Bartoška a Andrea Bartošková

I mezi českými celebritami bychom našli několik takto smíšených párů. Jedním z nich je právě známý herec Jiří Bartoška se svou manželkou. Každý mají úplně jiné zájmy a povolání, ale přesto si spolu náramně rozumí, a to už dokonce přes 40 let. Andrea je archeoložka a autorka řady známých publikací. Oba se navzájem respektují a chovají k sobě velkou úctu, což je nejspíš také tajemství úspěchu jejich vztahu.

Zdroje: