Výklad tarotových karet na třetí květnový týden

Výklad tarotových karet na třetí květnový týden
S třetím květnovým týdnem přichází další výklad tarotových karet. Dozvíte se, co vás v těchto teplých dnech čeká a nemine, na co se máte těšit a čemu se můžete předem vyhnout.

Beran

Možná se chystáte za několik dní uspořádat u vás doma společenskou akci. Mohlo by se stát, že budete muset doma hodně uklízet, přerovnávat a zkrášlovat. Možná se u vás zastaví přítel, aby vám pomohl. Nepracujte příliš usilovně, jinak by vám nemusela zbýt energie pro rodinu nebo hosty!

Býk

Budete chtít strávit nějaký čas na návštěvě u přátel ve svém okolí. Drobné nákupy mohou být nezbytné, možná nové oblečení, možná předměty, které zlepší nebo zkrášlí váš domov. Někdy během týdne můžete očekávat velmi vítaný telefonát od přítele, o kterém jste dlouho neslyšeli. Užijte si to!

Nákupy Vám zlepší náladu a projasní den, Zdroj: Bobex-73/ Shutterstock

Blíženci

Naskytne se vám příležitost vydělat si menší obnos peněz. Mohli byste se o tom dozvědět od přítele nebo kolegy. K vám domů přijede návštěva, třeba aby vám pomohla s něčím, co je třeba udělat. Tenhle týden slibuje velmi vzrušující podněty, které by vás mohly zaměstnat až do noci!

Rak

Očekávejte mnoho intelektuálních podnětů. Důležité zprávy by mohly přijít po telefonu a vyžadovat od vás akci, abyste dosáhli kýženého cíle. Vzrušení z této chvíle by vás mohlo naplnit obzvláštním optimismem, ale dbejte na to, abyste se drželi zpátky. Vyčerpání by se nyní mohlo ukázat jako kontraproduktivní.

Lev

Vaše tvůrčí nadání by mělo pracovat na nejvyšší úrovni. Možná se vám nabídne příležitost vydělat si nějaké peníze jejich uplatněním. Vaše nadšení a entuziasmus pravděpodobně zajistí, že odvedete to nejlepší, co můžete, a získáte si uznání okolí. Na vysoké úrovni pracuje také vaše intuice, která posiluje vaši představivost a vztahy s ostatními. Užijte si svůj den!

Panna

Vyrazit ven a pracovat se skupinami by se vám mohlo zdát obzvlášť přitažlivé, zejména se skupinami zahrnujícími atletiku nebo jiné fyzické aktivity. Tento týden je vynikající pro týmové sporty nebo pro návštěvu lekcí jógy, aerobiku či tai-či. Mohli byste si také udělat krátký výlet mimo město s přáteli. Trocha dobrodružství je pro vás.

Váhy

Naskytne se nový vzrušující projekt nebo příležitost. Mohlo by jít o novou lásku nebo přítele. Něco, na čem už dlouho pracujete, by se konečně mohlo uskutečnit. To ve vás vzbudí nadšení, s nímž se pustíte do dalšího projektu! Na co čekáte?

Štír

Kontakt s přáteli, kteří žijí nebo pracují daleko, by vám mohl přinést řadu nových příležitostí. Možná také uvažujete o výletu do jiné země. Mohla by se vám naskytnout příležitost zúčastnit se nějakého semináře, prostřednictvím přátel. Děje se toho hodně, ale snažte se zůstat soustředění.

Střelec

Naskytnou se nové investiční možnosti. Mohlo by jít o investici času, peněz nebo jiných zdrojů. Mohli byste také uvažovat o nějakém vzrušujícím novém začátku. Nenechte se však natolik nadchnout, abyste se do toho pustili dřív, než zvážíte všechna pro a proti. Možná se budete chtít poradit s přítelem nebo partnerem. Byla by to skvělá záminka k naplánování romantického večera!

Kozoroh

Mohla by se vám naskytnout příležitost vycestovat s partnerem. Jakákoli plánovaná nebo započatá cesta se pravděpodobně vydaří a přinese vám výsledky, v jaké doufáte. Ať už plánujete cokoli, mělo by to ve vás vzbudit nadšení a optimismus ohledně vašeho budoucího úspěchu. Obchodní i osobní vztahy s druhými lidmi by měly být vřelé, srdečné a podnětné. Využijte toho naplno!

Vodnář

Dnes by k vám mohla přijít zpráva o možném zvýšení platu, možná prostřednictvím nějakého podniku, na kterém pracujete. Cítíte se obzvlášť energičtí, a proto byste mohli být v pokušení vzít si na sebe víc než obvykle. To je v pořádku, ale nezapomeňte se držet zpátky. Pokud se chystáte pokračovat v nastoupené cestě, budete si muset ušetřit trochu energie na zítřek a další dny!

Ryby

Nějaká skupina vás možná vyzve k účasti na nějakém tvůrčím projektu. Ať už budete dělat cokoli, bude to pravděpodobně podnětné a vzrušující. Budete do něj chtít vložit spoustu energie a nadšení. Mohli byste se přistihnout, že přemýšlíte o partnerství a plánujete, jak tuto možnost dále prozkoumat. Tento den je skvělý pro společenské aktivity. Pokud dostanete pozvání někam si vyjít, jděte!

Zdroje článku: