Jací jste plavci podle horoskopu? Váhy jsou v bazénu sobecké, Raci vynikají obrovskou energií na krátkých vzdálenostech

Jací jste plavci podle horoskopu? Váhy jsou v bazénu sobecké, Raci vynikají obrovskou energií na krátkých vzdálenostech
Možná tím budete sami překvapeni, ale speciální trénink, posilování a mentalita nejsou jediné faktory, které ovlivňují vaši schopnost plavat. Překvapivě důležité je totiž i znamení zvěrokruhu, podle něhož lze relativně jednoduše vydedukovat, jak špatní, respektive dobří plavci jste.

Beran – 21. března až 19. dubna

Lidé narození ve znamení Berana se do všech činností vrhnou po hlavě. Rozhodně patříte mezi nadšence, kteří se jen tak nedají odradit. Na koupališti jako první skočíte do bazénu. Překvapivě se nebudete ohlížet na výkonnost nebo styl ostatních, protože se soustředíte pouze na sebe. Ve velkém plaveckém bazénu jste skvělí, nicméně během společného koupání s přáteli býváte trochu otravní.

Býk – 20. dubna až 20. května

Býk jako rozený plavec? V žádném případě! Býci samozřejmě plavat umí, ale své schopnosti jste ochotni předvést pouze v krajních situacích. Navzdory tomu milujete pořádek a systém, takže pokud se už rozhodnete jít plavat, vyhledáte pouze bazény s plaveckými dráhami. Nečekejte však od sebe žádné srdnaté výkony, protože ve vodě působíte trochu líně.

Blíženci – 21. května až 20. června

Jako Blíženec vynikáte v dlouhých rozhovorech o plavání. Jakmile dojde na lámání chleba, hledáte kreativní řešení, jak své příběhy uvést do reality. Typickým projevem jsou hry nebo nové styly jízdy po tobogánu. Bohužel nemáte výdrž a touhu zlepšovat se. Jeden den jste schopni věnovat naplno pouze plavání, zatímco druhý den jdete bez výčitek na volejbal.

Rak – 21. června až 22. července

V tomto znamení je narozen Michael Phelps, což je asi nejlepší důkaz toho, jak dobří jsou Raci plavci. Ve vodě se cítíte přirozeněji než na pevnině. Máte velmi kvalitní předpoklady k tomu, abyste se stali vynikajícími plavci. Vynikáte obrovskou energií na krátkých vzdálenostech, avšak někdy působíte jako neřízená střela. Čas od času v bazénu do někoho narazíte.

Lev – 23. července až 22. srpna

Překvapivě vynikajícími plavci jsou Lvi. Jste extravagantní a nebojíte se vyjít k bazénu ve výrazném oděvu, aby vás všichni viděli. Okázalostí se prezentujete také při plavání ve vodě, protože bezpečně ovládáte řadu plaveckých stylů. Nepočítejte ale s tím, že budete v bazénu někoho zachraňovat.

Panna – 23. srpna až 22. září

Jste-li narozeni ve znamení Panny, pak jste velmi precizními plavci. Máte totiž potřebu dodržovat všechna pravidla. Na druhou stranu se vyžíváte v komentování ostatních a v hodnoceních jejich plaveckých výkonů. Plavání s vámi tak může být zábavné, ale také hodně otravné.

Váhy – 23. září až 22. října

Váhy jsou v bazénu dost sobecké. Preferujete exkluzivní podmínky, kde se cítíte pohodlně a navíc často působíte snobsky. Do veřejných bazénů ze zásady nechodíte, i když jste ve vodě velmi dobří. Vynikáte v synchronizovaném plavání a precizním ovládání svého těla. Vaší velkou výhodou je i kapacita plic.

Štír – 23. října až 21. listopadu

Jako Štír se ve vodě cítíte dobře, nicméně musíte se neustále pohybovat. Nezapomeňte pečovat o svou pokožku, která vám dává při plavání obrovské výhody. Díky ní nemáte problém skočit do ledové řeky. Přátelé vás budou mít za psychopaty, ale vy se budete cítit dobře.

Střelec – 22. listopadu až 21. prosince

Klíčovým slovem je pro vás svoboda. Pokud je v blízkosti nudapláž, rozhodně na ní nebudete chybět. Nenávidíte systém plaveckých bazénů, a proto navštěvujete přírodní veřejná koupaliště s dostatkem soukromí. Na ostatní působíte sympaticky, optimisticky, ale v některých situacích nejste tak bystří.

Kozoroh – 22. prosince až 19. ledna

Jste vynikající trenéři. Užíváte si křičet na ostatní, aby zabrali a plavali rychleji. Ve vodě se pohybujete sebevědomě, disciplinovaně a soběstačně. Dokážete se v bazénu prosadit, abyste byli nejlepší a měli pocit zadostiučinění. Na ostatní můžete působit arogantně.

Vodnář – 20. ledna až 18. února

Žádné znamení kromě Ryb není pro koupání vhodnější. Jste nekonvenční a rádi si jdete vlastní cestou. Nezajímáte se o ostatní a plavete ve vlastním stylu, který vám všichni závidí. V bazénu jste zkrátka nepřekonatelní.

Ryby – 19. února až 20. března

Úžasní plavci, kteří se ve vodě cítí jako doma. Chováte se intuitivně a voda je vaším přirozeným domovem. Často a rádi pomáháte ostatním, takže nikoho nenecháte se utopit. Bohužel nesnesete odmítnutí ze hry ve vodě nebo z plaveckého týmu. Takovou křivdu ponesete hodně dlouho.

Zdroje článku: