Chováte se ve vztahu příliš hystericky? Možná za to může vaše znamení

Chováte se ve vztahu příliš hystericky? Možná za to může vaše znamení
Moudré je řešit všechny své problémy s klidem a patřičnou dávkou optimismu. Nicméně, pokud jste se narodili v jednom z následujících čtyř znamení zvěrokruhu, s největší pravděpodobností toto nedokážete. Spíše se chováte hystericky a házíte vinu na svého partnera, který za vaši současnou situaci zpravidla nemůže.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste silná osobnost, to ano, ale pokud se vám nedaří, dokážete být opravdu hysteričtí. Jste sami na sebe pyšní, a pokud vás někdo z vašich blízkých zraní, budete se chovat neadekvátně k vaší hrdé povaze. Nezáleží na tom, zda se pohádáte s partnerem, máte problémy v práci, kamarádi si na vás zrovna neudělali čas nebo se vaši rodiče nezasmáli vašemu vtipu, který pokládáte za ten nejlepší na světě, vy budete smutní a s největší pravděpodobností ve vašem vztahu vyvoláte hysterickou scénu, jakmile se vám naskytne příležitost.

Rak (22. června – 22. července)

Jste hodně citliví a chcete být za každou cenu pochopeni. Pokud za vámi někdo přijde s problémem, vy si dotyčného rádi vyslechnete a dáte mu pár cenných rad, ovšem problém nastává, pokud ta oběť jste vy. Nechápete, jak si váš partner může dovolit vás nechtít vyslechnout a nechat vás domluvit. Pokud se náhodou stane, že váš partner vás seznámí s faktem, že si totéž také zažil, spustíte hysterickou scénu. Uděláte vše pro to, aby to vypadalo, že vy se nacházíte v mnohem horší situaci a trpíte mnohem více, než kdy trpěl váš partner.

Panna (23. srpna – 22. září)

Milujete, když vás někdo hýčká, a proto rádi spouštíte hysterické scény, kdykoliv je to jen možné. Jednáte nevšedně, a to i pokud se říznete o papír a váš partner ledabyle prohlásí, že je to jen malá ranka a za život se to několikrát stalo každému, tudíž není důvod se tím výrazněji zabývat. Pokud toto váš partner udělá, může se připravit na váš křik a scénu, kdy mu oznámíte, že už vás nemá rád. Stejně pokud se vám spustí rýma, toužíte, aby vás partner objímal, a pokud tak neučiní, má se po zbytek dne na co těšit.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud se trápíte, rozhodně netrpíte v tichosti. Ba naopak. O vašem znamení je známo, že svou bolest rychle přenáší na druhé, jen aby si vykompenzovalo fakt, že se nyní nemá dobře. Pokud vás něco psychicky či fyzicky bolí a váš partner vypadá, že na váš problém neupírá dostatek pozornosti, hysterická scéna plná hněvu i slz se mu naskytne přímo před očima. Pokud si myslíte, že s vámi svět nezachází spravedlivě a všechna bolest padá na vás, budete se bránit, přičemž nezáleží na tom, zda se tak děje ve skutečnosti, či pouze ve vaší hlavě.

Zdroj článku: