Partnerský horoskop na 4. červencový víkend: Střelci urovnají vztah, Štíři budou vášniví

Partnerský horoskop na 4. červencový víkend: Střelci urovnají vztah, Štíři budou vášniví
Lze očekávat velký příval projevů lásky za předpokladu, že jste v poslední době udělali, co bylo ve vašich silách, abyste stávající vztah upevnili a zlepšovali. Na co se můžete ve vašem vztahu těšit tento červencový víkend? To zjistíte po přečtení tohoto článku.

Beran (21. března – 19. dubna)

V pátek můžete začít přemýšlet o vztahu, o tom, zda změny, k nimž jste se v poslední době odhodlali, byly správné. Nepropadejte panice, vše se brzy vysvětlí. V sobotu a v neděli budete s partnerem komunikovat o vztahu i o budoucnosti.

Býk (20. dubna – 20. května)

Partner vás bude vnímat v pátek velice pozitivně, poněvadž stoupne vaše sebejistota a sebedůvěra. V sobotu a v neděli byste si s partnerem měli promluvit o finančních záležitostech, můžete ho vést ke zvýšené prosperitě, pokud najdete společný cíl.

Blíženci (21. května – 21. června)

Začátkem víkendu požádejte partnera o jeho psychickou podporu, kdykoliv ji budete potřebovat. Rád vám vyhoví. V průběhu víkendu se mu odvděčíte svou podporou, také mu dodáte sebedůvěru. Tento víkend bude klidnější než obvykle.

Rak (22. června – 22. července)

Tento víkend se budete starat nejen o svého partnera, ale také o vaše přátele. Ujistěte partnera, že ho máte opravdu rádi, mohl by na vaše přátele žárlit. Pokud se vám o víkendu bude zdát o vás a vašem partnerovi, těmto snům přikládejte velkou hodnotu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Budete se muset vzepřít svým touhám, pokud chcete strávit víkend se svým partnerem. V pátek vás to bude táhnout k pracovním záležitostem a po zbytek víkendu mezi vaše přátele. Popřemýšlejte, zda by jednou za čas neuškodilo zachovat se dle přání vašeho partnera.

Panna (23. srpna – 22. září)

V pátek popřemýšlíte o vašem životě, a tudíž také o vašem vztahu. Pokud vás vztah nijak neposunuje vpřed, pravděpodobně z něho odejdete, v opačném případě se postaráte o zlepšení vztahu. Po zbytek víkendu nebudete mít na partnera příliš čas.

Váhy (23. září – 23. října)

Můžete partnerovi pomoci vyřešit nějaký velký problém. Hlavně tento pátek budete mít tu schopnost. O víkendu budete cítit potřebu jít za dobrodružstvím. Váš partner vám může pomoci zažít opravdu nezapomenutelný víkend mimo váš domov.

Štír (24. října – 21. listopadu)

K partnerovi budete zpočátku opravdu nedůvěřiví, budete si myslet, že něco není v pořádku. Brzy se to však vysvětlí a vy si s partnerem budete užívat krásný a vášnivý víkend. Jakmile Měsíc vstoupí do vlivu Blíženců, vaše spojení s partnerem se ještě prohloubí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud vám s partnerem není dobře, v pátek je nejlepší čas si rozumně promluvit jako dva dospělí lidé. Pokud se vám to povede, od soboty se můžete těšit na dobré zprávy. Vaše partnerství čeká plně otevřená komunikace a váš vztah se celkově zlepší.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

S partnerem můžete strávit víkend, myšlenkami však budete někde mimo něj. Zaměříte se hlavně na změnu svého životního stylu. Pokud se s tímto partnerovi svěříte, může vám pomoci se na tuto změnu důkladně připravit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento víkend se zaměříte nejen na svého partnera, ale také na váš domov. Pokud se vám něco doma nelíbí, prokonzultujte to s partnerem, můžete najít kompromis nebo vám může vyhovět. Hlavně od soboty budete hodně komunikativní, což upevní váš vztah s partnerem.

Ryby (19. února – 20. března)

V očích partnera budete již od pátku zářit. Vymyslíte spoustu nápadů a podělíte se o ně s partnerem. Budete přesně vědět, co partnerovi říci, aby pocítil nadšení pro danou věc. Přes víkend své nápady začnete realizovat, což může vést k upevnění vztahu. Jen se předtím ujistěte, zda s vašimi návrhy partner souhlasí.

Zdroj článku: