Znamení zvěrokruhu, která se vyhýbají placení účtů, když večeří s přáteli

Znamení zvěrokruhu, která se vyhýbají placení účtů, když večeří s přáteli
Někteří přátelé jsou lakomější než jiní a jakmile dojde na placení, záhadně se vypaří. Tito lidé dokážou vymyslet nevšední a skvělé důvody, proč dnes nemohou platit oni. Najdete zde své znamení zvěrokruhu?

Lev (23. července – 22. srpna)

Jedna věc se vám nezapře – jste mistr úhybné taktiky. Jakmile se s přáteli sejdete na společné večeři v restauraci, skvěle se bavíte. Problém může nastat v době placení. Skoro nikdy účet neplatíte vy, poněvadž raději peníze utrácíte za dražší dárky pro své přátele nebo za sebe, abyste vypadali k světu a lidé vás obdivovali. Proto si můžete vymýšlet výmluvy.

Například nutně potřebujete na záchod nebo zrovna máte důležitý hovor. Uděláte cokoliv, abyste vypadali co nejvíce zaneprázdněně a neměli na servírku či číšníka momentálně čas. Vaši přátelé a jejich peněženky tímto vaším chováním trpí, ale vy ušetříte velké množství peněz. Pokud vám někdo před vstupem do restaurace řekne, že nyní platíte účet vy, raději si vymyslíte, že jste zapomněli někam jít a že do té restaurace zajdete jindy.

Lev raději koupí drahý dárek sobě nebo příteli než aby platil za účet, Zdroj: fizkes/ Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Neustále máte spoustu plánů, které chcete stihnout. Jakmile jdete s přáteli na večeři, své roztržitosti využíváte nevinnou lží, že jste si zapomněli doma peníze a nemůžete uhradit svou část účtu. Vašim přátelům tudíž nezbývá nic jiného než za vás účet zaplatit. Rádi si dopřáváte luxus, ale ještě raději jste, pokud za vás platí někdo jiný a vy nemusíte utratit nic.

Jistěže nejste zapomnětliví, vždy myslíte na všechno a vždy si před odchodem vše zkontrolujete. To však vaši přátelé nemusí vědět, že? Vaši přátelé tak žijí v domnění, že jste skutečně zapomněli peněženku. Jednou za čas za sebe platíte i vy sami, ale to pouze proto, že nechcete, aby odhalili váš skutečný záměr – navečeřet se zdarma.

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte dny, kdy za společnou večeři nechcete vůbec platit. Někdy máte světlejší dny, kdy ochotně platíte veškeré výdaje svých přátel, ovšem jakmile zjistíte, že jste utratili příliš mnoho peněz, dostanete se do své hrozné nálady, kdy jste schopni si vymyslet jakoukoliv výmluvu, aby za vás platili vaši přátelé.

Nezáleží na tom, jak hodně vás vaši přátelé přemlouvají, abyste zaplatili svůj díl. Jakmile se dostanete do nálady, kdy se vám nechce platit absolutně nic, prostě platit nebudete a je úplně jedno, že zrovna u sebe máte nejvyšší hotovost ze všech přítomných. Většinou to jsou vaše poslední peníze, které si šetříte na něco jiného. Ovšem někdy máte sobeckou náladu i tehdy, když máte peněz do další výplaty dostatek.

Zdroj článku: