Partnerský horoskop na 2. zářijový týden: Raci pochopí partnera, Lvi si užijí romantiku

Partnerský horoskop na 2. zářijový týden: Raci pochopí partnera, Lvi si užijí romantiku
Začátkem týdne budeme velmi sdílní se svým partnerem. Cokoliv nám přijde na mysl, o to se s ním rozdělíme. Merkur vstupuje do Vah v pátek, což v partnerském životě přináší mnoho radostí, ale také starostí. Měli bychom najít poučení v nepříjemných okamžicích. Víkend bude plný lásky, Měsíc totiž vstoupí do vlivu Ryb. Co čeká tento týden Vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Napřed práce, potom zábava. To o Vás bude platit hlavně první tři dny v týdnu. Na partnera si však uděláte čas alespoň po práci. Nebudete se však hádat. Pokud chcete vstoupit do partnerství, v pátek o tom nemluvte. Popovídejte si o něčem jiném. O víkendu můžete vymyslet něco nového pro Vaše hrátky.

Býk (20. dubna – 20. května)

Váš partner bude mít první čtyři dny radost, přichází Váš čas lásky a romantiky. Budete myslet pouze na svého partnera a budete se těšit, až ho opět uvidíte. V pátek si nebudete příliš rozumět. O víkendu si s partnerem popovídáte o své minulosti, bude Vás ochoten poslouchat.

Blíženci (21. května – 21. června)

S partnerem si většinu týdne náležitě užijete. Pokud to mezi vámi skřípe, buďte sami sebou a Váš partner si vmžiku uvědomí, proč se do Vás zamiloval. Nicméně v pátek to tak růžové nebude, nebudete si příliš rozumět. Pokud chcete zlepšit vztah, sobota a neděle jsou nejlepší dny.

Rak (22. června – 22. července)

Vždy chcete potěšit svého partnera a tento týden tomu bude nejinak. Zkuste partnera překvapit jinak než obvykle, potěší ho to. Ve středu či čtvrtek můžete pochopit, proč se Váš partner nechoval nejlépe. V pátek to bude horší, nebudete si rozumět. O víkendu pozor na nekalé myšlenky.

Lev (23. července – 22. srpna)

S partnerem si budete povídat a jen u povídání nezůstane. Budete cítit potřebu se spojit duševně i fyzicky. To platí do čtvrtka. V pátek bude klid ve Vašem vztahu ohrožen, nebudete na stejné notě. V sobotu a v neděli si Vy a Váš partner budete romanticky hrát.

Panna (23. srpna – 22. září)

Od pondělí do čtvrtka si budete svého partnera všímat mnohem více než obvykle. Něco Vás na něm bude fascinovat. Užijte si tento čas, v pátek Vás naštvou jeho slova nebo ho ta Vaše. O víkendu si buď užijete společně strávené dny, nebo se váš problém natolik zhorší, že ho budete muset vyřešit.

Váhy (23. září – 23. října)

V první polovině zažijete s partnerem opravdovou romantiku. Vaše názory Vašeho partnera doslova nadchnou. Pokud jste si na pátek něco s partnerem naplánovali či naplánujete, stane se něco, co Vás donutí plány změnit. O víkendu budete s partnerem odpočívat a budete dělat to, při čem oba relaxujete.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud dokážete v první polovině týdne být na partnera milí, užijete si nádherný týden plný vášně a intimity. Hlavní je zůstat v klidu. V pátek bude čas s partnerem o něco horší, pokud si neuvědomíte, že veškerý rozruch ve vztahu nemusí způsobovat Váš partner. Víkend se bude nést v romantickém duchu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

S partnerem se v první polovině týdne pravděpodobně pohádáte, budou to však neškodné hádky, které posílí Vaši schopnost argumentovat, spíše to bude pošťuchování. V pátek by mělo být vše v pořádku, s partnerem se nepohádáte. O víkendu, pokud jste si blízcí, bude vše dokonalé.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Neděláte to běžně, ale první čtyři dny budete k partnerovi mnohem sdílnější a povíte mu o svých skutečných pocitech. To způsobí, že spolu budete mnohem více vycházet. V pátek se vztah trochu pokazí, pokud máte zdravý vztah, nebude to tolik vadit. Pro nápravu vztahu můžete jet na výlet o víkendu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud si všímáte, že Váš partner se o Vás zajímá čím dál tím méně, odhoďte zábrany a ukažte mu Váš jedinečný styl, který ho nadchne. V pátek se partnerovi věnovat nebudete, budete přehodnocovat své názory. O víkendu si uvědomíte, že jste originál, a ne kopie vytvořená představami Vašeho partnera.

Ryby (19. února – 20. března)

Vezměte partnera s sebou, jakmile v první polovině týdne pocítíte potřebu vyrazit do společnosti. V pátek si dejte pozor, abyste partnerovi neřekli nic, co nevíte stoprocentně. O víkendu s partnerem zůstaňte pouze tehdy, pokud si váží toho, co pro něj děláte.

Zdroj článku: