Znamení zvěrokruhu, která jsou kompatibilní s Pannou v posteli

Znamení zvěrokruhu, která jsou kompatibilní s Pannou v posteli
Panny jsou lidé, kteří nikdy nekonají, dokud něco řádně nepromyslí. Nejspíše proto nás vždy fascinují. Pokud se však s nimi dáme dohromady, ne vždy se jedná o procházku růžovým sadem. To však neplatí o následujících znameních zvěrokruhu, která si s Pannou rozumí a umí si užít také čas strávený v ložnici. Je to i váš případ?

Býk (20. dubna – 20. května)

Váš partner vás ctí, ctí vaše tužby. Vy mu dovolujete vyjádřit se, co by skutečně chtěl v posteli podniknout, a učíte ho, aby se nebál vyjádřit své nápady. Panny častokrát mají skvělé nápady, jak vztah okořenit, s málokým se ale cítí tak pohodlně, že by své přání skutečně vyslovili. K vám však cítí jistou důvěru a vy svému partnerovi vyhovíte, poněvadž to budete vnímat jako naprosto úžasný nápad. Navíc oba dva sdílíte své pohodlné tempo, co se týče sexu, tudíž si styk užijete naplno.

Blíženci (21. května – 21. června)

Panny nemají ve zvyku dávat se s Blíženci dohromady, ovšem pokud zůstanou pouze u příležitostné zábavy, s Blíženci si čas strávený v posteli užijí. Pokud si chcete užít s Pannou, poté vězte, že vaše hrátky v posteli nebudou jen o sexu. Nejprve si spolu popovídáte o všem možném a užijete si krásnou předehru, čímž se perfektně stimulujete. Navíc se sexuálním partnerem Pannou pro vás nebude nic nemožné, ba naopak – dokážete si spolu popovídat o tom, co byste chtěli zkusit a jakým směrem by se váš sex měl postupně ubírat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Milujete, když můžete svého partnera v posteli potěšit. Dalo by se říci, že si to doslova užíváte. Toto s vámi sdílejí nejen lidé narozeni ve vašem vlastním znamení, ale také ve znamení Panny. Pokud se chystáte strávit noc s Pannou, měli byste se nejdříve lépe poznat, poněvadž pokud si budete navzájem důvěřovat, Vaše potěšení dosáhne abnormálních hodnot. Sexuální poměr bude mnohem smyslnější než kdybyste se znali pouze krátkou dobu a skoro nic o sobě nevěděli. Vaše pouto se tudíž posune na další úroveň, což přinese psychické uspokojení vám oběma.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vy i váš partner narozený ve znamení Panny máte spoustu šílených nápadů, které by člověk nenarozený v těchto dvou znameních považoval za naprosto podivné. Vy však víte, že nic není nemožné, a zakládáte vztahy především na důvěře. Svého partnera rychle přesvědčíte, že vám může říci opravdu cokoliv a nemusí se za to stydět. Vaše hrátky pro vás oba budou nezapomenutelné, poněvadž spolu prožijete opravdu hodně věcí, o kterých se vám s ostatními lidmi ani nezdálo. S Pannou se budete cítit bezpečně, ať se už společně pokusíte prozkoumat cokoliv.

Zdroj článku: