Horoskop na 4. únorový týden: Panny se mohou udobřit, Ryby najít zaměstnání

Horoskop na 4. únorový týden: Panny se mohou udobřit, Ryby najít zaměstnání
Budeme mít spoustu nápadů a budeme mnohem uvolněnější než kdy jindy, zároveň bychom však měli popřemýšlet, zda náš záměr neuškodí nám ani jiným lidem. Po celý víkend bude Venuše pod vlivem Berana, což se odrazí na našich myšlenkách. Co to znamená pro Vás? Přečtěte si náš horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Zaměříte se na to, abyste v lidech, kteří jsou Vám nejblíže, vyvolali pocit štěstí. Není mnoho dní, kdy byste všem říkali, co je na nich nejlepší, ale nyní to bude jiné. Každému řeknete, že má svou hodnotu, a slovy i činy jim to dokážete.

Býk (20. dubna – 20. května)

Tento týden budete na všechny hodní. Jen nemyslete na svou minulost, pokud nechcete, aby dávno zapomenutá bolest opět vyšla na povrch zemský. Máte spoustu přátel, kteří Vás podpoří, kdykoliv budete potřebovat. Svěřte se jim a oni Vám zlepší náladu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nebudete vědět, jestli spíše chcete romantiku nebo setkání s přáteli. Je možné, že se do nějakého kamaráda zamilujete, na to pozor, pokud jste ve vztahu. Romantika mimo vztah by pro Vás měla zůstat přístupná pouze ve světě fantazie. V práci se Vám bude dařit.

Rak (22. června – 22. července)

Tento týden se zaměříte převážně na své pracovní projekty. Budete s nimi spokojení, ale zároveň si uvědomíte, že máte dostatek kreativity i inteligence na to, abyste tyto projekty ještě zlepšili. Také v sobě či někom jiném odhalíte skrytý talent.

Kozorozi, je nejvyšší čas pozvat své nejbližší domů, Zdroj: Drazen Zigic / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Ani Vy se tento týden nevyhnete romantice. Láska bude hlavním tématem celého týdne. Pokud partnera nemáte, zamyslete se nad tím, kde byste chtěli svého budoucího partnera potkat. To Vám dá dostatečnou inspiraci i odvahu, abyste si toto své tajné přání splnili.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nemusíte mít tu nejlepší náladu, když budete přemýšlet o vztazích, přátelských či rodinných, které nejsou úplně dokonalé. Možná jste někomu řekli něco, co ho naštvalo. To se dá tento týden změnit a udobřit se s dotyčným člověkem. Musíte pouze mít to odhodlání situaci vyřešit.

Váhy (23. září – 23. října)

Budete v romantickém rozpoložení. Pokud nemáte partnera, zaměříte se na dobrého přítele, kterého jste dlouho neviděli a on Vám chybí (v přátelském smyslu). Můžete mu pomoci s jeho partnerským vztahem, poradit mu, jak svůj vztah oživit. Tento týden budete dobrým rádcem.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pomoc ostatním lidem pro Vás bude tento týden na prvním místě. Budete se cítit klidní a mírumilovní, proto se rozhodnete pomáhat lidem po celý tento týden. Také se zaměříte na svou rodinu, vyslovíte přání, aby byla zase pohromadě, pokud nějaký člen odešel.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zatoužíte po romantice. Pokud jste momentálně sami, budete mít hravou náladu a najdete si dočasného partnera, s nímž byste mohli strávit příjemné chvíle. Váš intelekt bude zvýšen, což Vám pomůže si někoho ulovit. Netoužíte-li po romantice, skvěle se pobavíte s přáteli.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Všechny lidi, které máte rádi a berete je jako svou rodinu či nejbližší přátele, pozvete k sobě domů. Nemusíte pozvat všechny najednou, máte na to celý týden. Promluvíte si s nimi a zjistíte, jak se všichni mají. Budete chtít pomáhat všem svým přátelům, kteří si to podle Vás zaslouží.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

I Vaše mysl bude tento týden naplněna láskou. Pokud nemáte partnera, můžete cestovat či si rozšiřovat Vaše koníčky, on se nějaký objeví. Také byste měli vědět, že nyní máte zvýšenou schopnost mluvení a psaní, měli byste toho využít.

Ryby (19. února – 20. března)

Sledujte své myšlenky, pokud potřebujete najít lépe placenou práci. Pokud se Vám bude zdát o nějakém zaměstnání, měli byste na tuto pracovní pozici zkusit zaslat svůj životopis. Všechno dobro, které nyní investujete do ostatních lidí, se Vám mnohonásobně vrátí.

Zdroj článku: