Co by vám chtěla říct osoba, kterou milujete?

Co by vám chtěla říct osoba, kterou milujete?
Máte člověka, kterého milujete a chcete vědět, co k vám cítí? Chcete vědět, co by vám tato osoba chtěla právě teď říct? Máte šanci, nebo bude lepší jít dál? 

Beran   

Cítím k tobě přesně to samé, co ty ke mně. Chci s tebou trávit čas a vytvářet naši společnou budoucnost. Přeji si mít tě po svém boku.  

Býk   

Mám k tobě velmi silné city, ale právě teď není vhodná chvíle, abychom byli spolu. Dej nám čas, ať si vše urovnáme. Za rok může být mnohem vhodnější chvíle.  

Blíženec   

Nejsem pro tebe vhodnou osobou a bohužel ani neopětuji tvé city. Bude lepší, když mě necháš jít a srdce uvolníš pro někoho vhodnějšího.  

Rak   

Přestaň přemýšlet nad tím, co k tobě cítím, a začni raději jednat. Můžeme si o tom promluvit a ty budeš mít konečně jasno.  

Lev   

Všechno má svůj čas. Netlač na mě. Spoléhej na správné načasování. Až bude vhodná chvíle, stane se přesně to, co si přeješ.  

Panna   

Již brzo se ti tvé přání splní a budeme spolu. Miluji tě a těším se, až budeme spolu. A věř, že to nebude už dlouho trvat.  

Váhy   

Buď asertivní a udělej první krok. Já první krok nejspíš neudělám a potřebuji přesně vědět, co ke mně cítíš a jaké je tvé přání. Uvidíme, co bude mezi námi dál.   

Štír   

Nevzdávej to se mnou prosím. Já vím, že čekáš už dlouho a nemáš to se mnou jednoduché, ale ještě chvíli na mě počkej, prosím.  

Střelec   

Chovám k tobě velmi silné city, ale nemůžu se plně odhodlat a vyjádřit se. Čekám na vhodnou příležitost, při které se s tebou sblížím.  

Kozoroh   

Naše společná cesta by nebyla příliš dobrá. To, co k tobě cítím, není zdaleka tak silné jako tvoje city. Bude lepší, když si zvolíš někoho jiného.    

Vodnář   

Cítím k tobě to samé, co cítíš ty ke mně a už se nemůžu dočkat, až budeme konečně spolu. Vím, že náš vztah bude krásný a úspěšný.  

Ryby   

Vydrž ještě chvilku prosím. Za pár týdnů už budeme spolu a bude to stát opravdu za to. Chce to jen ještě chvilku trpělivosti, než si vyřeším vše, co si potřebuju dořešit. 

Zdroj článku:
  • Autorský text