Patříte mezi ty šťastné lidi, kterým se finančně daří velmi dobře? Přečtěte si horoskop na červenec pro bohaté

Patříte mezi ty šťastné lidi, kterým se finančně daří velmi dobře? Přečtěte si horoskop na červenec pro bohaté
Bojíte se aktuální situace, která ziskům příliš nepřeje? Pojďme se podívat, jak se vám bude dařit v červenci. 

Beran  

Jste velmi pracovitý a cílevědomý člověk. Velmi rád dotahujete své plány do konce a do práce se umíte hluboce ponořit. Ve svém okolí máte mladého člověka, který je talentovaný, ale chybí mu větší množství zkušenosti. Když mu pomůžete získat zkušenosti, pomůže vám na oplátku s vaším projektem a společně zvýšíte své zisky. Navíc vás bude tato společná práce opravdu bavit.  

Býk  

Ve vašem životě se právě nacházíte ve velmi stabilním období. A nejinak tomu bude i v červenci. Jste sebejistí a váš majetek a zisk je v bezpečí. Kromě vašeho klasického přijmu můžete očekávat také drobné odměny a menší finanční částky, se kterými jste nijak nepočítali, ale potěší vás.  

Blíženec 

V pracovní oblasti vás čekají velké změny. Máte za sebou pravděpodobně náročné období, kdy se vám po finanční stránce nedařilo příliš dobře. S největší pravděpodobností v tom měl také prsty někdo jiný. Je čas udělat velké změny. Pokud jste zaměstnancem, zvažte odchod z vaší současné práce. Pokud jste naopak zaměstnavatelem, udělejte si pořádek s lidmi, které zaměstnáváte.  

Rak 

Na cestě k většímu zisku vám brání vaše časté dívání se do minulosti. Mnohdy máte tendence dělat věci tak, jak jste byli po dlouhá léta zvyklí. Občas je ale třeba vyzkoušet něco nového a pokusit se o inovaci. Dejte si také pozor na veškeré vaše dokumenty, smlouvy a administrativní činnost. Zanedbání administrativy by se vám mohlo ošklivě vymstít.  

Lev 

V červenci může být vaše finanční postavení ohroženo. V pracovní a obchodní oblasti se můžete dostat do nemilých problémů. Velkou roli zde mohou sehrát hádky a kritika. Pravděpodobně se dostanete do konfliktu se svými oponenty, a to kvůli protichůdným myšlenkám a nedostatku zkušeností. 

Panna  

Vaši finanční situaci může pozitivně ovlivnit člověk, který vám poskytne velmi dobré a cenné rady. Tyto rady budou pravděpodobně právního charakteru. Nebojte se tuto osobu poslechnout a pokuste se z jejich rad vytěžit maximum.  

Váhy  

V červenci nebude rozšiřování vašeho majetku jednoduchá záležitost. Čeká vás poměrně náročná práce, ale nebojte se říct si o pomoc. Tato pomoc by mohla přijít od velmi inteligentní, elegantní a bohaté ženy. Neváhejte a přijměte její pomoc. Díky tomu zvládnete náročné období s grácií.  

Štír 

Máte pocit, že jste se ocitli v kruhu. Jste sice finančně zajištění, ale nikam se neposouváte. A máte pravdu. Uvízli jste na mrtvém bodě, kdy využíváte své dávno naučené vzorce. Kvůli nim stagnujete a nepostupuje výš. A tato situace vás vyčerpává. Zatněte zuby a zapracujte na nových pracovních vzorcích.  

Střelec 

Jste v období, kdy se cítíte naprosto sebejistí. Stojíte na pevných základech a nejinak tomu bude i v červenci. Díky skvělé a efektivní teamové práci se budete posouvat stále dopředu. Dejte si ale pozor na drobné podrazy v pracovní oblasti. Mohly by vaši situaci nepříjemně zkomplikovat.  

Kozoroh

V červenci se o svou finanční situaci nemusíte vůbec bát. Vše se vám skvěle daří a práce vás dokonce baví. Udělali jste pro váš zisk maximum a teď si můžete užívat zaslouženou odměnu. Nezapomeňte také na zaslouženou dovolenou, kde si můžete za své poctivě vydělané peníze užívat.  

Vodnář 

V červenci se může začít vaše finanční situace horšit. I když dojde třeba k nějakým ztrátám, nepůjde o nic, co by vás mělo z dlouhodobého hlediska ohrozit. Velkým ztrátám nejlépe zabráníte vlastní poctivostí, cílevědomostí, studiem a dalším získáváním vědomostí a zkušeností. 

Ryby 

V pracovní oblasti vám život mohou v červenci komplikovat intriky a pomluvy. Tyto nepříjemnosti ale povedou k rozuzlení situace, která vás trápí pravděpodobně již delší dobu. Situace se vyřeší a vám to přinese ještě větší zisk. Nebojte se ale opustit nepotřebné. 

Zdroj článku:
  • Autorský text