Horoskop pro samotáře na červenec 2022. Vystoupíte ze své komfortní zóny nebo zůstanete ve své ulitě?

Horoskop pro samotáře na červenec 2022. Vystoupíte ze své komfortní zóny nebo zůstanete ve své ulitě?
Co si chystá červenec pro samotáře? Čeká vás měsíc plný práce v bezpečí vaší ulity, nebo vystoupíte ze své komfortní zóny a užijete si léto ve společnosti přátel a většího množství lidí? 

Beran  

V červenci vás čekají změny, a to pravděpodobně hned v několika oblastech života. Může jít o práci, lásku, ale také o přátelství nebo zdraví. Tyto změny budou mít podobu nových začátků. A proč nezačít zase jednou úplně od začátku? Nemáte se čeho bát. Důvěřujte sobě i osudu. Nepřipravil si pro vás nic špatného. 

Býk  

Přátelství je pro vás velmi důležité. Tento měsíc pro vás bude ve znamení přátelství. Máte kolem sebe hned několik věrných přátel a užijete si díky nim skvělé léto. Vaši přátelé by za vás položili život. Vy se ale často zavíráte do své ulity. Popřemýšlejte, jestli dáváte i vy svým kamarádům dostatečně najevo svou oddanost.  

Blíženec  

Jste sice samotář a ke štěstí nikoho nepotřebuje, ale v červenci se na vás chystají nová spojení. Může jít o spojení obchodní, ale také o spojení partnerská. Může se jednat také o opakující spojení s člověkem, se kterým jste už ve spojení byli. Nebojte se těchto spojení a načerpejte z nich co nejvíce.  

Rak  

Červenec pro vás bude ve znamení družnosti a společnosti většího množství lidí. Možná vás to samotné překvapí, ale budete si tuto společnost opravdu užívat. Může se jednat o nejrůznější společenské akce, jako jsou koncerty, festivaly, sportovní zápasy, ale také návštěvy restaurací, barů, diskoték nebo například kina. 

Lev  

Července pro vás může být poměrně náročný. Dejte si pozor na to, abyste o něco nepřišli. Může se jednat o odcizení kufru na letišti, ztrátu peněženky nebo nějaké jiné starosti. Buďte proto obezřetní a důsledně si hlídejte své věci. Pozor si dejte také na své zdraví. Problém by vám mohl působit především žaludek a trávící soustava. Vyhněte se stresu, tučným jídlům a omezte alkohol.  

Panna  

Víte, co je nejkrásnější na cestování? Že ho můžete podnikat s partnerem, s bandou kamarádů nebo klidně i sami. A tak neváhejte, sbalte si kufr a můžete vyrazit na cesty. Ať už vyrazíte po Česku nebo se vydáte do ciziny, zažijete spoustu dobrodružství a můžete si konečně začít plnit své sny. Červenec je u vás pro cestování jako stvořený.  

Váhy  

Červenec je pro vás měsícem štěstí, radosti a úspěchů. Na co sáhnete, to se vám podaří. V předchozích měsících jste si možná procházeli situací, která pro vás byla náročná a báli jste se výsledku. V červenci se vám uleví, protože i tuto situaci se vám podaří úspěšně vyřešit. Směle si tedy můžete naplánovat léto podle svých představ.  

Štír  

V červenci vás čeká obrovské štěstí, spousta radosti a také láska. Může se jednat o krátkodobý flirt nebo zamilovanost, která vám způsobí motýlky v břiše. Stejně tak se ale může stát, že potkáte svou velkou lásku. Vaše náročné období je u konce a vám se začne opravdu dařit. Neuzavírejte se do sebe a s otevřenou náručí čekejte na vše pěkné, co vás čeká.  

Střelec  

Tento měsíc je ideální pro uskutečnění vašich plánů a cílů. Stojíte takzvaně pod šťastnou hvězdou. Nepříjemné situace z vaší minulosti se vyřeší a veškeré vaše nové projekty budou předurčené k úspěchu. Nebojte se proto směle pustit do plnění vašich snů, přání a cílů. Štěstí stojí na vaší straně.  

Kozoroh 

Červenec pro vás bude plný tvůrčí energie, síly, optimismu, světla a tepla. Pokud ještě nemáte naplánovanou dovolenou, tak to změňte a podívejte se například na dovolené na jihu Evropy. Jižanský temperament, hřejivé slunce, dobré jídlo a výborné víno. To je přesně to, co v červenci potřebujete.  

Vodnář 

Červenec vás může nutit ke změnám. I když se změn bojíme, jsou pro nás velmi důležité a je vhodné na ně přistoupit. Ve vašem případě bude nejlepší začít věci měnit osobně dříve, než vás k tomu donutí vaše okolí a okolnosti. Tyto změny vás dovedou k lepším zítřkům.  

Ryby 

V červenci bude velmi důležité, abyste se zaměřili na vaše zdraví. Často na sebe a své zdraví totiž zapomínáte. Léto je k péči o naše tělo ideální. Dopřejte si více pohybu ve formě procházek nebo třeba plavání. Nezapomínejte také na pravidelný odpočinek a relaxaci. Zaměřte se také na vyvážený jídelníček plný ovoce a zeleniny. 

Zdroj článku:
  • Autorský text