Co vás čeká v lásce v červenci podle výkladu tarotových karet

Co vás čeká v lásce v červenci podle výkladu tarotových karet
Co vás čeká v červenci v lásce a vašich vztazích? Na co si máte dát pozor? Pojďme se podívat, jestli prožijete měsíc plný lásky, nebo jestli vám naopak láska přidělá vrásky. 

Beran  

Dávejte si pozor na hádky a konflikty způsobené vytahováním starých problémů a přehnaným prosazováním své vlastní osoby. Místo zbytečných hádek a prosazování vlastního ega se zaměřte spíše na otevřenou diskuzi, během které se společně pokusíte najít vhodné kompromisy, které situaci uklidní.  

Býk  

V červenci se vám v lásce příliš dařit nebude. Vaše city chladnou a mohlo by dojít také k rozchodu. Velký problém by mohlo způsobit vaše flirtování. Dobře si rozmyslete, jestli o svou drahou polovičku máte zájem. Pokud ano, zkuste váš vztah napravit. Pokud myslíte, že bude lepší rozchod, jednejte čestně.  

Blíženec  

V červenci se můžete v lásce trochu nudit. Toužíte po vzrušení a výbuchu vášní, ale toho se vám příliš nedostává. Ve vztahu se cítíte osaměle a bojíte se rozchodu. Přestaňte si vyčítat některá svá jednání a raději se začněte soustředit na to, abyste rozdmýchali novou energii a vášeň ve vašem vztahu.  

Rak  

Červenec pro vás bude ve znamení vyjasňování vztahů a rolí v nich. Čekají vás upřímné rozhovory, které Vás posunou zase o krůček dál. Dejte si ale pozor na přílišné potlačování vašich citů. Jednat s rozvahou a rozumem je skvělé, ale pokud řešíte lásku, nezapomínejte také poslouchat své srdce a city.  

Lev  

Čekají vás změny v lásce a možná také nový vztah. V současném vztahu se přestáváte cítit dobře. Spadly vám růžové brýle a vy zjišťujete, že se vaše drahá polovička nechová vždy čestně. Než se ale pustíte do nového vztahu, ujasněte si své city. Snadno by se mohlo stát, že sexuální přitažlivost si spletete s láskou.  

Panna  

V červenci vás čekají vzplanutí a dobrodružství. Může se také jednat o příjemné oživení vašeho vztahu. Možná dokonce po dlouhé době zase ucítíte ony pověstné motýlky v břiše. Podpořte to a věnujte se své drahé polovičce naplno. Udělá to dobře také vám. Zaměřte se nejen na společné zážitky ve společnosti, ale také v posteli.  

Váhy  

Na začátku července vás příliš vášně nečeká. Budete se věnovat spíše práci a vaše city budou odsunuty do pozadí. Dáte přednost spíše rozumu. V druhé polovině července ale láska začne vystrkovat růžky a začnou se tvořit velmi silná spojení. Vy si tak nakonec užijete také spoustu lásky, něhy a romantiky.  

Štír  

V červenci prožijete v oblasti lásky obrovský šok. Dojde k velmi radikálním změnám a pro vás to bude opravdu jako blesk z čistého nebe. Jednat se bude pravděpodobně o velmi příjemné změny. Potkáte člověka, který by mohl být vaší velkou láskou. A dost možná už ho i znáte, jelikož se může jednat o někoho z vaší minulosti. Tento člověk vám změní život. 

Střelec  

V červenci vám v lásce příliš přáno nebude. Velkým tématem pro vás bude žárlivost a dost možná taky oprávněná. Čeká vás vztahová krize a nejisté vztahy. Nejlepší radou pro vás je upřímnost. Promluvte si se svým partnerem otevřeně. Buďte upřímní ve svých citech a společně se pokuste vymyslet, jak naplnit váš vztah.  

Kozoroh  

Červenec vám v lásce nepřinese nic nového, ani výrazného. Čeká vás poměrně klidné období, které by mohlo být zakaleno pouze drobnými konflikty. Může se totiž stát, že se dostanete do situace, kdy budete mít pocit, že děláte pro svou polovičku maximum a ona to dostatečně neoceňuje.  

Vodnář  

V červenci budete cítit velké duševní souznění se svým partnerem/partnerkou. Budete si doslova připadat jako byste byli jedno tělo a jedna duše. Hlavou se vám budou také hodit myšlenky na svatbu. Budete prožívat mnoho láskyplných a vášnivých chvil, které Vás jen utvrdí v tom, že jste si vybrali dobře.  

Ryby  

V červenci se budete usilovně snažit vybudovat krásný a pevný vztah. Budete se jej snažit rozvíjet a pečovat o svůj vztah s veškerou láskou. S velkou pravděpodobností se bude jednat o vztah nový, který bude plný dobrodružství. Zahodíte svůj strach a pustíte se i do vztahu, který by se vám dříve zdál riskantní.  

Zdroj článku:
  • Autorský text