Horoskop na 5. červnový týden: Býkům pomůže sebedůvěra, Vodnáři změní svůj život

Horoskop na 5. červnový týden: Býkům pomůže sebedůvěra, Vodnáři změní svůj život
Měsíc pod vlivem Raka, který v úterý bude procházet novem, nám připomíná, že na domácí život bychom neměli zapomínat. Pozor si však dejte na vliv Jupiteru, který vás může nutit vzít si na sebe více starostí než stačíte splnit. Co dalšího vás čeká poslední červnový a první červencový týden? Čtěte a dozvíte se to.

Beran (21. března – 19. dubna)

Po práci budete spěchat domů. Máte spoustu nápadů, jak svůj domov vylepšit, a chcete je všechny stihnout. Dejte si však pozor, můžete si toho naplánovat tolik, že celý tento týden vám na to nebude stačit. Přes víkend si dejte pozor na to, co říkáte. V neděli se budete na všechny usmívat.

Býk (20. dubna – 20. května)

Díky vaší sebedůvěře, která u vás vydrží ještě dva týdny, se vám celý život zlepšil. Tato radost nyní ještě zesílí. Kvůli vlivu Jupiteru však budete mít nutkání říkat věci takové, jaké jsou pouze na devadesát procent. O víkendu se u vás může objevit hněv, ten však zmizí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaším hlavním tématem tohoto týdne jsou finance. Představte si, co by vám mohlo pomoci přivydělat si nějaké peníze, a podnikněte praktické kroky k naplnění Vaší peněženky. O víkendu se raději lidem vyhýbejte, zbytečně byste se pohádali. Nebudete totiž mít tu nejlepší náladu.

Rak (22. června – 22. července)

Tento týden budete snít ve velkém. To by u vás nebylo nic neobvyklého, pokud by to nebylo snění o tom, co vás bude táhnout kupředu. Hrozí však příliš velké očekávání od svých snů. Na to pozor, jinak byste byli opravdu zklamaní. O víkendu se s někým můžete pohádat, budete se snažit získat autoritu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Se svou intuicí budete tento víkend ve společnosti zářit. Uzavřete nějaký problém, který vás trápil již delší dobu. Zjistíte, co vás brzdí v postupu v jakékoliv oblasti a této zátěže se zbavíte. V pátek a v sobotu pocítíte potřebu svobody, budete se snažit oprostit se od svých povinností. Budete velmi neklidní.

Panna (23. srpna – 22. září)

Každý o vás bude tento týden vědět, poněvadž zatoužíte po společnosti. Vliv Jupiteru to nijak neusnadní, takže až zjistíte, že jste se až příliš věnovali společnosti a již nemáte tolik času na dodělání své práce, bude již pozdě.

Váhy (23. září – 23. října)

Kvůli své kariéře se budete celý týden zaobírat sebezdokonalováním. Bohužel to přeženete. Můžete zjistit, že jste si toho dali tak moc, že vám nezbydou žádné finance, možná si budete muset půjčit od přátel peníze. Budete se snažit jít za svým starým cílem nebo si vytvoříte nový, není to však dobrý nápad.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Budete rozšiřovat svůj osobní růst. Pokud rádi chodíte na neznámé hřbitovy, tento týden jich navštívíte spoustu, vaše duchovní zaměření bude zintenzivněno. Pokud věříte v Boha, může vám skrze znamení ukázat, kam máte svůj život směřovat. O víkendu pozor na výbušnost.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Tento týden se nad sebou pořádně zamyslíte a zjistíte, že to, jak jste se cítili, není chyba okolí, ale také vy nesete podíl na oné příčině. Začnete na sobě tvrdě pracovat po dobu dvou týdnů, tudíž celý tento týden se nebudete na nic jiného soustředit. Sny vám mohou pomoci stát se lepším člověkem.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Od pondělí do neděle budete chtít trávit čas se svým partnerem, nebo s někým, kdo je vám hodně blízký, pokud partnera nemáte. Je možné, že si vás všimne váš potencionální partner, který si s vámi bude vždy rozumět. Pozor na potřebu získat autoritu tento víkend, někdy je lepší jít s davem.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budete mít potřebu svůj život překopat od základů. Změna jídelníčku i pravidelné cvičení nyní nezůstane pouze u slov, ale budete se snažit o splnění svých cílů. Je toho hodně, co chcete změnit, tentokrát to však i přes hryzavou potřebu nepřehánějte. O víkendu začněte pracovat na vytlačení vašich negativních emocí.

Ryby (19. února – 20. března)

Tento víkend se budete chovat naprosto dětinsky. To však nikomu ve vašem okolí nepřijde hloupé, vaše dětinské chování spíše bude roztomilé a máte velkou pravděpodobnost, že si najdete nového partnera. Pokud partnera máte, možná se budete muset rozhodovat mezi ním a novým objevem.

Zdroj článku: