Andělský horoskop na červenec: Panny čeká hojnost a bohatství, Býci potřebují změnu

Andělský horoskop na červenec: Panny čeká hojnost a bohatství, Býci potřebují změnu
Každý z nás má své anděly, kteří na nás dávají pozor a pomáhají nám v nejrůznějších životních situacích. Co by vám chtěli vzkázat vaši andělé? S čím máte počítat v červenci?  

Beran  

Nacházíte se v situaci, kdy nevíte kam dál. Máte hlavu plnou otázek, ale odpovědi nepřichází a vy nevíte, kde máte tyto odpovědi hledat. Andělé vám vzkazují, že je potřeba zastavit. Uklidněte se a hledejte odpovědi uvnitř sebe. Pomoci vám v tom může meditace, která přináší spoustu odpovědí. Andělé vám také budou posílat znamení. Mějte proto oči dokořán.  

Býk  

Potřebujete ve svém životě změnu a moc dobře to víte. Dlouho jste se této změny báli. Nyní jste ale připraveni. Máte dostatek síly a zkušeností opřít se do této změny. Pomoci vám také může okruh ochotných lidí z vašeho okolí. Nebojte se přijmout pomoc. Andělé dohlíží na váš úspěch a vy se nemáte čeho bát.  

Blíženec  

Máte velké přání, sen. Nacházíte se v situaci, kdy přemýšlíte, zda se vám tento váš sen splní. Andělé jsou na vaší straně a ke splnění tohoto přání dojde do několika týdnů. Čekaní je nepříjemné, ale myslete na pozitivní výsledek a buďte trpěliví. Ke splnění přání vám také mohou pomoci ostatní lidé. Požádejte je o pomoc.  

Rak  

Máte za sebou náročné období. Mohlo být těžké po zdravotní stránce, ale také po psychické. Andělé vám ale slibují, že je toto období u konce. Procházíte uzdravením a zotavením. Blíže se velké šťastné změny a vy budete opět šťastní. Buďte trpělivý. V červenci se začne vše v dobré obracet.  

Lev  

Velkým tématem v červenci pro vás bude důvěra. Bojíte se, jak nějaké vaše situace dopadne. Kostky jsou ale vrženy a andělé už teď ví, že vaše situace dopadne dobře. A to velmi brzo. Nemějte žádný strach. vaším nejdůležitějším úkolem je důvěřovat. Odevzdejte svůj strach a nechte anděly dělat jejich konat jejich práci.  

Panna  

Uvolněte se. Nemějte obavy. V červenci nastává období klidu. To, co vás tak dlouho stresovalo a co jste si tak moc přáli, se splní. Andělé vám vzkazují, že to, co si přejete je zařízeno. Čeká vás obrovská hojnost a bohatství, a to ve všech oblastech života. Čeká vás dobrá finanční situace, pevné zdraví a také splněná přání v oblasti lásky.  

Váhy  

Červenec pro vás může být náročný. Mohou vás potkat dny, kdy budete mít chuť všechno vzdát. To ale v žádném případě nedělejte. Andělé vám posílají vzkaz, že se nemusíte ničeho bát. Vše dobře dopadne. Jen nemusí být právě teď ještě vhodný čas. Nevzdávejte se a bojujte dál. Brzo bude zase dobře.  

Štír  

V červenci budete přemýšlet, jak vyřešit nějakou situaci. Možná se vám bude snažit radit vaše okolí a vy nebudete vědět, zda jejich rady poslechnout. Andělé vás nabádají, abyste tentokrát neposlouchali své kamarády, ale pouze svou vlastní intuici. Poslechněte své pocity a vyhněte se násilným řešením. Mírumilovná řešení budou ta nejlepší.  

Střelec  

Často budete v červenci prodat strachům a obavám. Řešíte v sobě velké množství otázek a bojíte se negativního výsledku. To je pochopitelné, ale nesmíte se tomu poddávat. V tuto chvíli je více než kdy jindy důležitá vaše víra. Věřte v dobrý konec. Pokud vás budou vaše obavy dusit, zeptejte se svých andělů, jak máte pokračovat dál.  

Kozoroh  

Červenec pro vás bude ve znamení řešení vašeho zdraví. Je zde velká šance na zlepšení vašeho zdravotního stavu. Podle andělů je ale velmi důležité, abyste zvážili vaše kroky. Než se pro cokoli rozhodnete, popřemýšlejte, zda je to pro vás opravdu to nejlepší možné řešení. Myslete v červenci především na sebe a své zdraví.  

Vodnář  

Máte nějaké přání, které pro Vás ale není dobré a prospěšné. A právě z těchto důvodů se neuskuteční. Andělé vás chtějí uklidnit. Splnění tohoto přání by vám žádnou radost nepřineslo. Právě proto pro vás chystají něco mnohem lepšího. Jen si na to budete muset ještě pár měsíců počkat.  

Ryby  

Andělé vám vzkazují, že v červenci máte štěstí jen ve vašich rukou. Buďte dostatečně asertivní a vaše přání se vyplní a situace se vydaří ve váš prospěch. Jediné, co potřebujete, je akce. Popřemýšlejte, jaké aktivní kroky ke splnění vašich snů můžete podniknout.  

Zdroj článku:
  • Autorský text