4 znamení zvěrokruhu, která skrývají svou pravou povahu, aby si našla bohatého manžela

4 znamení zvěrokruhu, která skrývají svou pravou povahu, aby si našla bohatého manžela
​​​​​​​Někteří lidé se prostě nedokážou chovat tak, aby bylo jasné, jakou mají povahu. Někteří se za svou povahu stydí a někteří hledají v přetvářkách výhody. Tato znamení zvěrokruhu však skrývají svou pravou povahu, aby si našla bohatého manžela či bohatou manželku. Patříte mezi takové lidi?

Ryby (19. února – 20. března)

Dokážete se pořádně přetvařovat, abyste dosáhli svého cíle. Jediné, co si ve svém životě přejete, je mít pohodový život s minimálním množstvím povinností. Tento pohodlný život si však nemůžete zajistit sami a potřebujete někoho, kdo by všechnu dřinu udělal za vás. Jelikož většina vašich přání se dá vyřešit penězi, hledáte partnera, který má velký přísun peněz. Nedělá vám problém se přetvařovat, aby si vás všiml potencionální životní partner. Hlavní bude, že vám nebude nic chybět.

Býk (20. dubna – 20. května)

Peníze jsou pro vás hodně důležité. Někdy máte takovou potřebu mít ve své kasičce na úspory tak velkou finanční hotovost, že vyhledáváte pouze partnery, kteří se o vás dokážou postarat. To samé by měl splňovat i váš životní partner, s nímž uzavřete sňatek. Pokud je dostatečně bohatý, aby uživil celou rodinu a koupil vám všechno, o čem se vám snilo, jste ochotni se přetvařovat a skrývat své špatné stránky, dokud to bude možné. Nejste špatný člověk, ale někdy se stane, že peníze upřednostňujete a jsou pro vás to nejdůležitější ve vašem životě.

Býci si hledají partnery, kteří se o ně dokáží postarat, Zdroj: CandyRetriever/ Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Víte, že nejste dokonalí, ale snažíte se být dokonalí. Vaše sociální postavení pro vás má obrovský význam, není to něco, nad čím byste mohli mávnout rukou. Chcete být mezi svými přáteli tou elitou, která je na tom vždy o něco lépe než ostatní v celém širém okolí. Pokud se tak nestane, stanete se opravdu smutnými a nevrlými, rozzuří vás každá maličkost. Pokud se však dostanete do manželství, kde je k dispozici velký přísun peněz, na svou drahou polovičku nijak nekřičíte a jste na ni opravdu milí. Hlavní bude, že si budete moci dovolit lepší a dražší život.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Co vidíte u ostatních, toho chcete dvojnásobek. Sice jste žárliví, ale jakmile najdete někoho, kdo vás bude soustavně dotovat (v tomto případě váš životní partner, s nímž jste uzavřeli sňatek), budete se k němu chovat jako naprostý anděl a své obavy z opuštění si necháte pouze pro sebe, aby se s vámi partner náhodou nerozvedl. Jste vypočítaví a víte, co je pro vás dobré. Napomáhá vám také fakt, že nikdo pořádně neví, jací jste doopravdy, své emoce dokážete opravdu dobře skrývat. Před svou kasičkou v podobě manžela či manželky chováte velký respekt.

Zdroj článku: