Výklad tarotových karet na měsíc červenec pro jednotlivá znamení

Výklad tarotových karet na měsíc červenec pro jednotlivá znamení
Měsíc červenec se vyznačuje několika novými příležitostmi a dojmy. Výklad tarotových karet odhalí vašemu zvěrokruhu, jaké budou tyto příležitosti a dojmy.

Beran

Tvrdá práce, nadšení a odhodlání se vám nyní finančně vyplatí. Mohly by se vám otevřít nové příležitosti, jak těžit ze svého uměleckého nadání. Nevýhodou je, že možná pracujete tak tvrdě, že jste příliš vyčerpaní na to, abyste mohli být kreativní, i když inspirace tu je. Udělejte si chvilku času a přepracujte svůj rozvrh.

Býk

Blízcí lidé o vás mohou mít trochu strach. Kvůli přílišnému pracovnímu vytížení se možná budete cítit trochu méně než obvykle, možná budete mít i trochu horečku a bolest hlavy. V takovém případě je vhodné, abyste si vzali volno, zůstali doma a odpočinuli si. Nedělejte si starosti s tím, že byste sabotovali svůj úspěch. Ten bude pokračovat.

Blíženci

V osobním i profesním životě se i nadále vše daří. Cítíte se silní a energičtí, ale možná zjistíte, že jste trochu nejasní. Vaše mysl nemusí mít obvyklou bystrost a mohli byste se nechat snadno rozptýlit. Teď není vhodné zahajovat nové projekty. Snažte se soustředit na dokončení starých úkolů a dotažení volných konců, aby byl tento čas přínosný.

Rak

Vaše opojení z nedávných úspěchů by vás mohlo přimět k tomu, abyste se zbláznili do nákupu luxusních předmětů, které jste předtím nepovažovali za praktické. To je v pořádku, pokud budete vybíraví a nepodlehnete impulzivním nákupům. Není také vhodná doba na to, abyste to přeháněli s jídlem a pitím. Rozhodně byste si měli užívat svých úspěchů a zároveň používat zdravý rozum.

Lev

Nejen váš vlastní úspěch, ale i úspěch členů vaší domácnosti by vás mohl dostat do opravdového emocionálního vytržení. V hlavě vám pravděpodobně budou bujet možnosti budoucího rozvoje, z nichž některé nemusí být až tak realizovatelné. Přesto byste si měli dovolit několik úletů. Budete opět stát nohama na zemi a uvidíte věci v praktičtějším světle.

Panna

Díky příslibu pokračujícího úspěchu byste mohli strávit spoustu času telefonováním, posíláním e-mailů nebo možná podniknete několik krátkých cest po okolí. Možná se vám však nepodaří oslovit všechny, s nimiž jste chtěli mluvit. Nenechte se tím však zklamat. Buďte vytrvalí a nakonec se s nimi spojíte.

Panny budou trávit spoustu času na telefonu, Zdroj: insta_photos/ Shutterstock

Váhy

Díky obchodním a finančním úspěchům se cítíte šťastní a spokojení. Těšíte se také na to, že se posunete vpřed. Nevýhodou tohoto období je, že lidé, kteří nejsou zrovna důvěryhodní, by se mohli rozhodnout chytit vás za pačesy pro své vlastní účely. Někteří by vás dokonce mohli požádat o půjčku. Dávejte si pozor na ty, kterým se rozhodnete pomáhat. Nemuseli by k vám být upřímní. Nenaleťte na žádné uplakané historky.

Štír

Jak se vaše kariérní sny dále rozvíjejí, můžete zjistit, že to má i své stinné stránky. Zaprvé se objeví nové povinnosti a vy můžete pochybovat o své schopnosti je plnit. Zadruhé se můžete ocitnout v nepříjemné sféře kancelářské politiky. Nedovolte, aby tyto záležitosti zhatily vaše nadšení. Máte na to, abyste splnili první obavy, a máte dostatek moudrosti, abyste se vyhnuli těm druhým. Kupředu a vzhůru.

Střelec

Nedávné duchovní průlomy ve vás mohou vyvolat pocit radosti i sklíčenosti. Vaše citlivá stránka vám říká, že se jedná o určitý krok vpřed na vaší duchovní cestě, ale vaše logická stránka by vás mohla přimět pochybovat o jeho reálnosti. Utěšujte se tím, že realita je relativní. To, co cítíte, platí přinejmenším pro vás. Pak pokračujte vpřed.

Kozoroh

Mnohé z vašich osobních cílů byly buď splněny, nebo se právě projevují. Díky tomu se cítíte povzneseni. Ostatní kolem vás však mohou mít natažené ruce. Možná budete požádáni, abyste přispěli na charitativní účely nebo poskytli osobní půjčky lidem, které ve skutečnosti neznáte. Máte tendenci chtít být nápomocni všude, kde můžete, ale v pomoci druhým buďte nyní vybíraví. Někteří lidé mohou být méně důvěryhodní.

Vodnář

Pravděpodobně se cítíte nadšeni a motivováni k dalšímu postupu. Možná však zjistíte, že zvýšené povinnosti narušují váš společenský život, a budete se divit, že na vás přátelé zapomněli. Nezapomněli, ale budete se cítit lépe, když si každý týden vyhradíte pár hodin pro přátele. Nezapomeňte, co se říká o samé práci a žádné zábavě.

Ryby

Úspěch na všech úrovních naplňuje váš život a vy se cítíte naprosto báječně. Nevýhodou je, že jste možná až příliš svědomití. Vkládáte do práce spoustu hodin navíc? Buďte v tomto ohledu vybíraví. Nepracujte víc, než je nutné. Mohli byste se stresovat natolik, že byste příliš zatěžovali své síly. To vás nikam neposune. Dodržujte tempo.

Zdroje článku: