Partnerský horoskop na 4. červnový víkend: Panny vezmou partnera ven, Lvi budou klidní

Partnerský horoskop na 4. červnový víkend: Panny vezmou partnera ven, Lvi budou klidní
Hlavní spouštěč všech romantických nálad bude tento víkend Měsíc pod vlivem romantického Býka, který se následně v neděli přesune do upovídaných Blíženců. Živé rozhovory a romantické milování je proto na dosah. Jaký osud čeká tento víkend zrovna vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Jakmile se Měsíc pod vlivem Býka spojí s Uranem, začíná vám i vašemu partnerovi příjemný víkend. Nyní budete trochu kreativnější než obvykle, a proto vymyslíte spoustu zlepšení, která vyváží váš partnerský vztah. Postupně se Měsíc dostane do vlivu Blíženců a vy svého partnera potěšíte svým rozhodnutím.

Býk (20. dubna – 20. května)

Díky vašemu sebevědomí si vás partner bude opravdu hýčkat. Také projevíte značnou dávku sebeúcty, což ho potěší. Začne si vás všímat více než doposud, což vás učiní šťastnými. V neděli se to ještě umocní a nastoupí vášeň, která zahojí rány ve vztahu i přislíbí něhu v posteli.

Blíženci (21. května – 21. června)

Tento víkend bude ve znamení splnění vašich snů. Zamyslete se, co od vztahu opravdu očekáváte, a splňte si to. Nyní budete mít konečně kuráž říci partnerovi, co se vám ve vztahu nelíbí. Vaše sebejistota vám vydrží až do neděle. Ujistěte se, že svému partnerovi dokážete říci vše.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud váš partner prochází těžkým obdobím, rychle zjistíte příčinu a pomůžete mu dostat se do dobré nálady. Nedělní Měsíc v Blížencích posiluje vaši touhu zlepšit vztah. Ať uděláte ve vztahu cokoliv, učiníte svého partnera šťastným.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pátek a sobota budou na váš vkus až příliš klidné dny, ale místo naštvání se si je užijete naplno. Neděje se často, že byste byli tak klidní jako právě tyto dva dny. Partner si vás užije ažaž a bude naprosto spokojen. Neděle bude opravdu zábavný den, jelikož pro sebe i partnera přichystáte zajímavý program.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud je váš partner dobrodružné povahy, neměli byste na to zapomenout v pátek a v sobotu. To je totiž čas, kdy vás to bude táhnout ven na průzkum okolí. I zde se dá vymyslet mnoho zajímavých partnerských aktivit. V neděli již s vámi nebude taková zábava, upřednostníte kariéru.

Váhy (23. září – 23. října)

Partnera si budete hýčkat, pocítíte zvýšenou touhu intimních doteků a projevů lásky. Také započnete s partnerem rozhovor o změně společného rozpočtu. V neděli budete chtít odcestovat na vzdálené místo, partnera vezměte s sebou.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vášeň a vztah jsou hlavní témata vašich myšlenek již od pátku. Máte zvýšenou potřebu starat se o svého partnera a na oplátku se spolu pomilovat. Dejte si však pozor na příliš intenzivní emoce. V neděli očekávejte ještě více zesílenou intimitu, přímo jí budete žít.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Tento víkend s vámi partner nebude příliš spokojen, poněvadž budete hledat příležitost k výdělku. Vše se změní v neděli, kdy Měsíc v Blížencích rozzáří Váš partnerský sektor. Uděláte cokoliv, abyste svého partnera viděli se upřímně smát. Budete se snažit ho pochopit.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Partnerovi z vás půjde v pátek hlava kolem, poněvadž o své osobě začnete silně pochybovat. Naštěstí již v sobotu vás negativní myšlenky opustí a vy se můžete svému partnerovi věnovat. V neděli se opět budete věnovat spíše práci než svému partnerovi.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Partnerova slova pro vás výjimečně budou něco znamenat. Pokud bydlíte odděleně, je pravděpodobné, že učiníte krok k sestěhování. V neděli se u vás objeví silná vášeň, nezapomeňte si s partnerem před divokým sexem zajít na večeři.

Ryby (19. února – 20. března)

Tento víkend budete naplněni opravdovým soucitem. Partnerovi můžete pomoci vyřešit jeho problém. Na dlouhé vyzvídání budete mít energii. V neděli se vaše snaha ještě zvýší, ovšem místo pomoci budete partnera chtít přetvořit k obrazu svému, na toto chování pozor.

Zdroj článku: