Co v červenci čeká vaše děti podle znamení zvěrokruhu?

Co v červenci čeká vaše děti podle znamení zvěrokruhu?
Nastává jedno z nejoblíbenějších období vašich dětí. Prázdniny. Budou mít hodně zážitků? Pojďme se podívat, co čeká v červenci děti podle jednotlivých znamení.  

Beran  

V červenci si budete užívat společnost nových kamarádů. Potkat je můžete například na prázdninách u babičky, na letním táboře, na dovolené s rodiči, ale také na hřišti za barákem. Některá přátelství skončí spolu s prázdninami, ale některá se mohou udržet a vy získáte nové kamarády na mnoho dalších let.  

Býk  

První polovinu prázdnin si budete užívat především s rodiči a rodinou. Zažijete opravdu hodně srandy na společných výletech. S babičkou a dědečkem si můžete užít společné opékání špekáčků a povídání nejrůznějších příběhů a pohádek. S rodiči a sourozenci můžete jen na krásnou dovolenou nebo třeba zábavné výlety po České republice.  

Blíženec  

Jste velmi aktivní a milujete sport. A v červenci si pohybu budete užívat plnými doušky. Může jít o nějaké sportovní soustředění, taneční tábor, plavání a potápění u moře anebo třeba kolektivní hry s kamarády ve vašem městě. Užít si také můžete výlety na kole nebo procházky, při kterých zažijete spoustu legrace.  

Rak  

V červenci si budete užívat vlastní hry a zábavu. Může se stát, že většina vašich kamarádů bude pryč a vy si tak budete často muset obstarat zábavu sami. I tak si ale první polovinu prázdnin užijete. Můžete si užívat čtení, koupání v bazénu, zkoušení nových koníčků a třeba taky potkáte nové kamarády.  

Lev  

V červenci budete trávit hodně času v přírodě. Někdy s rodinou, jindy zase s kamarády. Budete mít velmi dobrou náladu a vaše okolí vás bude mít opravdu rádo. I když zrovna třeba nepojedete k moří, užijete si spoustu zábavy v lese, na koupališti nebo hřišti. Nové zážitky můžete získat třeba také na společných výletech.  

Panna 

Červenec pro vás bude ve znamení nových zážitků, příležitostí a kamarádů. Nudit se rozhodně nebudete. První polovinu léta budete poznávat nejen nové lidi, ale také nová místa. Díky tomu získáte velké množství nových informací, které potom můžete využít ve škole třeba při referátu z dějepisu nebo zeměpisu.  

Váhy 

V červenci budete nejšťastnější v přírodě. Budete si užívat koupání v rybníce nebo v moři, stanování, procházky po lese při hledání hub, výlety po hradech a zámcích, ale také nejrůznější sportovní aktivity s kamarády a rodinou. Doma opravdu příliš času trávit nebudete a díky tomu získáte velké množství nových zážitků.  

Štír  

V první polovině prázdnin si budete užívat každý den. Zažijete opravdu hodně zábavy. Pokud jste se na konci školního roku pohádali s nějakým kamarádem, nemusíte mít strach. V červenci se usmíříte a bude vás čekat mnoho společných zážitků. Léto si budete užívat nejen na dovolených a výletech, ale také doma.  

Střelec  

V červenci se vám může stát, že vás vaši kamarádi budou tlačit do aktivit, které se vám nebudou líbit. Budou chtít, abyste za každou cenu dělali to, co chtějí oni. Nebojte se a prosaďte si také svůj názor. I v kamarádství se musí dělat kompromisy. Jeden den může vybrat zábavu kamarád a druhý den zase vy. 

Kozoroh  

V červenci vás můžou potkat situace, kdy budete trochu smutní. Může se stát, že na vás někdy kamarádi nebudou mít čas nebo vás rodiče nevezmou přesně na ten výlet, který jste si přáli. Nebuďte ale smutní. To, že se vše neděje podle vašich plánů každý den, ještě neznamená, že si neužijete krásné léto.  

Vodnář 

V červenci si užívejte léto co nejvíce podle svých představ a přání. Dělejte to, co v létě nejraději děláte. Máte rádi vodu? Zavolejte kamarádovi a můžete vyrazit na koupaliště. Máte raději procházky po lese? Babička nebo dědeček s vámi zajisté rádi vyrazí na houby. Dobrým kamarádem vám může být také deníček, do kterého zaznamenáte své pocity a vzpomínky.  

Ryby 

Na prázdniny jste se těšili opravdu hodně. Celé léto máte naplánované do posledních detailů a nemůžete se dočkat. Červenec je tady, prázdniny začínají, a tak se nebojte začít si tyto sny a přání plnit. Možná se vám nepodaří úplně každý z vašich plánů, ale i tak si červenec užijete na maximum. 

Zdroj článku:
  • Autorský text